06 iulie 2008

Mihaela Popa devine nr. 2 in PDL Iasi

Euro-parlamentarul PDL Mihaela Popa a fost desemnata astazi prim-vicepresedinte al PDL Iasi. Ea ii ia locul lui Constantin Serban, „retrogradat” in postul de secretar general al organizatiei judetene.
Ascensiunea Mihaelei Popa este fulminanta si a inceput toamna trecuta, cand a facut o figura buna in campania pentru Parlamentul European. Dupa ce a ajuns euro-parlamentar, Mihaela Popa a fost extrem de activa, insa aproape a disparut pe perioada campaniei electorale pentru alegerile locale.
Mai mult, Popa va candida pentru Senat. Oprea nu a participat la sedinta de azi a BPJ si nici n-a dat un raspuns clar vizavi de candidatura sa la parlamentare.
Daca va spune „DA”, Oprea va candida la Senat intr-un colegiu din Iasi, caz in care Mihaela Popa va primi un colegiu din judet. Aproape cert, Dan Carlan va candida tot in judet intr-un colegiu de senator.

3 comentarii:

Daniel Matasaru spunea...

Dupa ce a ajuns euro-parlamentar, Mihaela Popa a fost extrem de activa, insa aproape a disparut pe perioada campaniei electorale pentru alegerile locale.

Pai cand era mai mare nevoie, a disparut? In ce tabara este doamna Popa? Nu cumva a lui Dan Carlan?

Mai sa fie, ce intamplare, se schimba Ionescu cu Popescu :)))

florin ghetau spunea...

Daniel, cum e cu balaurul rosu care incolaceste balanta? Ca asa se aude prin unele medii.
Balaur cu antene! Imi e cunoscuta povestea asta. Din 2004, nu?

Daniel Matasaru spunea...

Florin, raspunsul e vanare de vant :P