03 iulie 2008

Va da Gavrila astazi raspunsul final?

Continua telenovela cu cei doi viceprimari. Gavrila inca nu si-a ocupat biroul, iar cota pentru astazi este de 7:1. Amintim doar ca saptamana trecuta, sefa ISJ spunea ca miercuri sau joi va da raspunsul privind momentul venirii sale la primarie.
Pe de alta parte, nici Olteanu nu si-a ocupat biroul, intrucat cavalerul bridge-ului vrea sa para politicos si sa nu strice pacea financiara incheiata fara nici o logica politica intre PSD si PNL. In concluzie: va da astazi Gavrila un raspuns?

4 comentarii:

garzanti spunea...

Logic ca il va da, o calmeaza Fene grup, li s-au promis directii in primarie si diverse functii si nu pot interesele personale ale unei "doamne" sa incurce ceva deja negociat si stabilit. Daca Gigi a dat dovada de fair-play si a amanat sedinta de CL tocmai pentru Camelus si liberalii trebuie sa raspunda la fel.

garzanti spunea...

L-a dat Relu Discoteca, v-a candida pt Parlament asa ca a fost fireasca atitudinea lui Gigi. Liberalii voiau sa ii faca imagine lui tanti Camelush.

KR spunea...

o doare in fund de functia asta, un viceprimar care vrea sa faca ceva bun pentru oras nu lasa sa treaca 1 sapt DOAR pt investirea in functie; viitorul suna foarte "bine" pentru Iasi!

garzanti spunea...

A cerut fostul biroul al lui Adascalitei pt ca are o suprafata mai mare... asta spune multe...