08 iulie 2008

Gavrila ramane viceprimar. A ales pragmatismul la 2 capete

Lansam o intrebare zilele trecute: Ce va alege Gavrila, moralitatea sau pragmatismul jucat la doua capete?
Azi a dat raspunsul: a acceptat sa fie viceprimar, iar de maine va veni la treaba. Iar in toamna va candida pentru Parlament. Frumos acest joc. Oare alegatorii vor accepta sa intre in toamna in meciul asta? Mai vorbim despre asta, doar vara e lunga.

8 comentarii:

DANGA Marius spunea...

Care e diferenta dintre ceea ce a facut dl. Oprea (europarlamentar si candidat la primar) si alegerea dnei Gavrila (viceprimar si candidat la Parlamentare)? Niciuna sau mici. Si totusi nu te-am auzit spunand ca dl. Oprea ar fi avut de ales intre moralitate si pragmatism. Doar observ.

florin ghetau spunea...

Din postura de europarlamentar nu-ti faci imagine cine stie ce. Dar ca viceprimar ai nenumarat parghii. O sa explic mai incolo ce si cum si care e strategia de fapt!

Daniel Matasaru spunea...

Intre morala si pragmatism. hai sa conducem si noi gratis un BMW si sa il ajutam pe ministrul mediului sa salveze planeta!
Detalii pe:

http://daniel-matasaru.ro/2008/07/08/sa-salvam-planeta-conducand-gratis-un-bmw

NEAPARAT de dat mai departe!

Sa nu uit, poti semna direct aici pentru sustinere:
http://www.petitiononline.com/dmatasar/petition.html

DANGA Marius spunea...

Astept explicatiile tale poate o afla (pe ea, strategia)si PNL-ul

garzanti spunea...

Isi doreste sa avanseze cat mai repede si in acelasi timp pastreaza o spoiala de moralitate. E un joc indoielnic... pe urma ce limbaj de lemn are... imi este mila de bietzii copii care invata cu ea.

florin ghetau spunea...

Rabdare, dom' marius. toate la vremea lor. doar stii hitul verii: lucrurile importante au nevoie de timp.

Marius Bojor spunea...

D-na Gavrila are ceva de spus si ca viceprimar si ca parlamentar. Va fi un viceprimar bun si un parlamentar si mai bun, iar iesenii vor aprecia astfel, nu noi. Cat despre hitul verii, acesta va fi "oldie but goldie" in si in 2012, un "comeback special by special request".

garzanti spunea...

@Marius

Pana acum a avut ceva de spus doar in materie mofturi. Este o persoana nepopulara printre oamenii atat la nivelul intelectualitatii iesene cat si printre oamenii simpli.

Kestia cu vin, nu vin este cel mai clar exemplu, obstinatia cu care a luptat anterior pt post, faptul ca l-a sacrificat cu usurinta pe Radu Miron, spune multe. Ea le vrea pe toate si inspector general si viceprimar si deputat, incepe sa semene cu tovarasul secretar general care detinea 7 functii in stat.