28 iulie 2008

Flaiser joaca al naibii de periculos. Atat pentru el, cat si pentru PDL Iasi!

Lucian Flaiser e suparat foc. S-a dus consilier la suceveanul Gheorghe Flutur pe proiecte europene. Faptul ca Flaiser e specialist in atragerea de banuti europeni nu e de mult o noutate. Aici e meritul lui Flutur ca stie sa-si aleaga oamenii, desi bucovineanul portocaliu are acum alte probleme legate de viiturile care nu se mai termina.
Insa Flaiser a ales sa joace periculos, dand niste declaratii la limita regulamentelor. Politice, evident.

Fostul sef al CJ Iasi a zis zilele trecute ca va avea grija ca Iasul sa nu infulece prea multi bani de la UE. Hopa! Orgoliosul Flaiser nu-si da seama ca pana la urma a fost ales consilier judetean la Iasi si nu la Suceava. Faptul ca Flaiser nu suporta PSD-ul si nici pe Simirad poate fi pana la un punct o chestie fireasca, dar sa pui talpi Iasului in modul asta e sinucidere politica.
Lucica ar trebui sa-si revizuiasca rapid comportamentul. Altfel, nu va avea ce cauta la toamna pe listele PDL Iasi. Sau poate se duce sa candideze la Suceava, cine stie! Ma intreb insa de ce tace PDL Iasi in chestia asta, pentru ca gafa lui Flaiser e mare cat Cetatea Sucevei.

Un comentariu:

Marius Bojor spunea...

Pentru ca a ajuns sa nu mai reprezinte pe cei care l-au votat ci doar pe sine, ar trebui ca Lucian Flaiser sa se retraga: http://mariusbojor.blogspot.com/2008/07/ar-trebui-ca-lucian-flaiser-sa-se.html