04 iulie 2008

Fenechiu: Ne vom intalni cu Nichita. Gavrila ramane viceprimar si va candida la parlamentare

Relu Fenechiu a ridicat valul in chestiunea ocuparii de catre Gavrila a scaunului de viceprimar. „Camelia Gavrila va candida la toamna la alegerile parlamentare. E decizia ei daca va ramane viceprimar, dar cred ca ar fi bine sa ramana. Vom avea si o intalnire cu Nichita pentru clarificari”, a spus Fenechiu.

Lucrurile sunt clare: Gavrila isi vede visul cu ochii. Tinta ei nu e neaparat primaria, ci un post de senator sau deputat in toamna. De aceea, avea nevoie de garantii solide de la Fenechiu. Garantii pe care liderul PNL i le-a dat.
Voia sa auda din gura liberalului iesean ca nu e doar inca o teapa si ca la toamna va primi un colegiu electoral. Eventual undeva in municipiul Iasi.
Pe de alta parte, Gavrila nu vrea sa fie nici obiect de decor la primarie. Vrea sa marcheze teritoriile si sa-l avertizeze totodata pe Nichita ca nu accepta doar o simpla functie. Asta in cazul in care nu prinde un mandat de parlamentar.
Gavrila are ambitii nebanuite, iar de aceasta data si-a jucat cartea perfect. Interpretate drept usor haotice, miscarile sale din ultimele zile au dezvaluit un politician abil, care muta intelept pe tabla de sah.

Niciun comentariu: