14 iulie 2008

Pedelistii ieseni, pedepsiti de sefii de la centru?

Cica ar fi gata guvernul PDL. Faina chestie, ca doar poporul trebuie sa stie care-s ministrii in cazul in care portocaliii vor castiga alegerile. Sau le vor pierde, dar Basescu va intoarce nava guvernamentala catre sediul din Modrogan.
Printre numele ocupantilor viitorului cabinet portocaliu se numara o multime de baieti cunoscuti de la centru si din filiale.
Partea urata e ca de la Iasi nu s-ar regasi nici un nume in viitorul Guvern, ceea ce suna al naibii de prost.
Din doua una: ori filiala ieseana a PDL n-are tovarasi vrednici care sa plece la lucru in Capitala, ori centrul pedepseste Iasul pentru minunatele rezultate de la locale. Sau e si una si alta?

3 comentarii:

garzanti spunea...

Florine cred e posibil sa fie adevarate sau nu presupunerile tale, insa imi aduc aminte de o emisiune la TVR Iasi, unde dl Relu Discoteca a zis ceva de genul: iesenii trebuie sa intelegea ca daca iese la putere PSD nu vor fi ministri din Iasi, pentru ca centrele de putere sunt in alte parti, daca PD-L-ul ajunge la guvernare centrele de putere sunt la Cluj, Suceava, Bucuresti.

Si desi nu il simpatizez, incep sa ii dau dreptate omului...

Axinia constantin spunea...

Florine,fac parte din comisia de transporturi condusa de Radu Berceanu.Cu stima Axinia.

Marius Bojor spunea...

Cred ca datorita atacurilor asupra actualilor si fostilor ministri din Iasi, dl. Basescu nu se va gandi la ieseni pentru a-i promova in acest guvern pe hartie, pentru ca tocmai dansul era principala sursa a atacurilor.