28 iulie 2008

Nichita scapa de Solcanu, dar a dat de Simirad

Cititorii acestui blog considera ca Nichita nu va avea liniste cu Simirad. La randu-mi, cred la fel, cum mai cred ca disputa dintre cei doi nu va fi una la vedere.
Deja, seful de la CJ si-a impus omul la primarie (e vorba de fostul „moldovean” Olteanu), iar nea Costica nu se va opri aici.
Cei din apropierea lui Nichita sunt usor iritati de unele actiuni ale lui Simirad la CJ, considerand ca acestea pot afecta imaginea PSD Iasi in perspectiva apropierii alegerilor generale.

Conu' Costica nu e usor de intimidat. Cum nici nu-i pasa de imaginea filialei social-democrate, pentru ca nu el este la butoane.
Simirad stie ca a contribuit la victoria lui Nichita la primarie, cum la fel de constient este si Nichita ca fara Simirad probabil ar fi pierdut primaria.
Totusi, cei care cred intr-o inclestare deschisa Simirad-Nichita au de asteptat mult si bine, pentru ca Nichita nu are nici un interes sa se contreze cu Simirad. Sunt 2 persoane diametral opuse, iar intr-un meci cu public, Simirad ar castiga fara drept de apel chiar daca dreptatea n-ar fi de partea sa.
De aceea, Simirad va plusa ori de cate ori va fi cazul, pentru ca la randu-i il cunoaste perfect pe Nichita. Insa meciul va fi cu portile inchise, in care spectatorii doar vor intui cine a punctat ultimul.
Daca intrebati ce va castiga Iasul din aceasta poveste, mai bine renuntati sa mai primiti raspunsul. Pentru ca n-o sa va convina ce-o sa auziti! Sau mai bine zis ce-o sa vedeti in dreptul tabelei de marcaj: un zero mare in dreptul Iasului!

Niciun comentariu: