28 iulie 2008

Fenechiu cere capul sefului DNA. Cine i-o fi cerut chestia asta?

Seful liberalilor ieseni e tare de tot. Nu-i ajunge politica de Bahlui, pentru ca simte nevoia sa iasa la intervale regulate de timp cu opinii pe teme importante de politica nationala. Ultima sa declaratie: seful DNA Daniel Morar trebuie sa plece!

Morar e dusmanul de moarte atat al PNL cat si al PSD. Insa nu cred ca seful DNA va fi schimbat pana la alegeri, desi mandatul sau expira luna viitoare, ci va fi lasat in functie prin prelungire de mandat.
Nu pentru ca liberalii si pesedisti n-ar avea curaj, ci pentru ca strategic e o mutare proasta. Care ar da apa la moara (tot de la Morar vine!) electorala a pedeleului, in pierdere evidenta de viteza in ultima perioada. Ar fi ca o viitura politica, in care gospodarii galbeni si rosii si-ar vedea zestrea localelor dusa pe apa sambetei.
Ar fi exact ceea ce PDL asteapta: un motiv in plus pentru victimizare! Oare n-o fi stiut Fenechiu chestia asta, sau o fi incercat omul sa mai iasa o data in evidenta? Dar daca totusi Morar va zbura?

Aproape nu ne pasa ca GSP TV nu se prinde pe UPC, ca avem o gramada de meciuri la TV vara asta! Si inca n-au inceput derby-urile!

Niciun comentariu: