06 iulie 2008

Gavrila: Nu e moral sa ma duc acum la primarie, apoi sa plec in Parlament

Ar vrea viceprimar, dar mai tare si-ar dori un post de parlamentar. Camelia Gavrila zice ca nu ar fi moral sa mearga la primarie, apoi sa candideze pentru Parlament. Afirmatia sa cu moralitatea e corecta.
Dar va avea curajul sa riste? Daca nu accepta acum postul de viceprimar, in toamna nu-i atat de sigur ca prinde un mandat de parlamentar. Competitia e dura, iar sistemul incalcit al uninominalului seamana mai degraba cu o loterie.

Daca Gavrila renunta la primarie, Fenechiu are o problema. Mare cat cartierul de vile care se inalta in Bucium. Cine de la liberali ii va lua locul? Radu Botez sau Anghel Ficu ies din schema pentru ca e greu de crezut ca ii va accepta Nichita. Probabil ca si lor le este greu sa accepte, avand in vedere ca relatiile cu actualul primar n-au fost niciodata grozave. Ba dimpotriva. Mai ramane Catalin Turliuc, dar omul are experienta zero in administratie. Iar lista oamenilor liberali din CL se cam termina aici.
Ce va face asadar Gavrila? E posibil sa fie doar un joc de imagine. Adica sa accepte totusi sa ramana viceprimar (la rugamintile partidului), dar sa candideze in toamna pentru Parlament. Raspunsul il aflam maine, cand Camelia Gavrila va da verdictul. Ce va alege: moralitatea sau pragmatismul la doua capete? Voi pe ce pariati? A doua varianta cumva?

3 comentarii:

Daniel Matasaru spunea...

Florin, ca sa iti arat ce surse de incredere am la liberali (:P), iti spun ca viceprimarul care o va inlocui pe Gavrila este stabilit deja: Anghel Ficu..

Daca o dai maine, o dai inaintea Ziarului de Iasi :)

florin ghetau spunea...

Faina tare politica asta! Eu stiam ca Ficu urmeaza maine sa fie inscaunat la IMM-uri.
Nu cred ca lui Ficu ii suna grozav chestia asta.
Mai e o intrebare de bun-simt: de ce a mai acceptat Gavrila sa fie aleasa viceprimar? In urma cu 2 saptamani nu stia ca vor fi parlamentare in toamna?

Sursele ... spunea...

daca dna Gavrila nu vrea viceprimar nu prinde nici listele de parlamentari de la PNL. Poate de la alt partid.