05 iulie 2008

PDL Iasi nu pare sa fi invatat mare lucru din esecul localelor

Lucrurile nu-s clare la PDL Iasi. Democrat-liberalii nu si-au facut o analiza privind cauzele infrangerii, ci cauta solutii individuale la un esec colectiv. Liderii incearca sa-si conserve pozitiile, iar cei mici vor sa curga sange.
Cum de la centru nu s-a putut lua nici o decizie (rezultatele au fost usor peste media nationala!), raspunderea, daca exista, a fost trimisa spre organizatie.

Din afara, lucrurile se vad simplu: pedelistii ar trebui sa se adune la aceeasi masa, sa treaca peste orgolii si sa analizeze lucid de ce au ajuns aici.
Daca vor continua sa comenteze si sa se lamenteze pe la colturi si sa arunce esecul intotdeauna spre celalalt, nu vor castiga nimic. Pentru ca alegerile din toamna bat la usa, iar „tandemul” PSD-PNL isi croieste deja drum pentru a pune mana pe cat mai multe mandate.
Greselile comise de Oprea in campanie, dar si de Carlan (ambii au gresit grav!) ar trebui puse in Manualul «Asa nu se face», pentru campania viitoare. Daca cei doi lideri vor porni fiecare cu ideea ca doar celalalt a gresit, atunci la toamna bobocii parlamentari vor fi numarati de adversari.

Niciun comentariu: