29 februarie 2008

Arhitectul Oancea face o chestie imorala

Conservatorul si la propriu si la figurat Ionel Oancea a picat mereu in picioare. Arhitectul despre care se spune ca accepta de la privati doar proiecte serioase (?) e seful Comisiei de Urbanism, o comisie super-tare daca ne uitam cat se construieste in jurul nostru. Bravos! Omul il sustine pe Nichita si probabil a primit rasplata pentru transpiratia din Consiliu.
Doar ca in timpul liber, Oancea e si arhitect, adica transpira deasupra planselor. Perfect! Dupa ce munceste pentru diversi oameni de afaceri, proiectele „plansetarului” Oancea ajung, ati ghicit tocmai in Comisia pe care intamplator o conduce. Iar membrii Comisiei decid ce si cum. Omul cica se abtine de la vot, dar ceva tot nu-i in regula in toata afacerea asta. Oancea nu face nimic ilegal, insa un lucru e clar: legea e proasta. Pentru ca miroase a conflict de interese.
E ca si cum eu, pe langa meseria de gazetar as lucra si la firma X, apoi as veni repejor la ziar pentru a planta ditamai materialul in pagina 1. Evident despre ultimul proiect grandios al firmei X. E corect?

Un comentariu:

Daniel Matasaru spunea...

Exemplul tau m-a amuzat serios, Florine. Nu puteai sa il alegi mai bine :)) Pai ce, exista asemenea imoralitati in presa romaneasca? :P