12 februarie 2008

Nici asta nu-i campanie electorala?


Iata ce-a aparut langa Casa Studentilor. Daca pana acum echipa Schrotter se multumea doar cu panouri mici pe marginea drumului, acum au rasarit prin targ panouri uriase cu chipul candidatei. Apropo, de ce nu seamana Irina Schrotter de pe panou cu cea din realitate?
Mai e ceva: ce inseamna fii inspirat in 2008? Se referea la cumparatorii marcilor sale? Ma indoiesc!

11 comentarii:

Lars spunea...

E personal branding. :p

florin ghetau spunea...

Super tare. Asa se zice acum la campanie?

Anonim spunea...

Am sa va dau o veste extrem de proasta, domnule Ghetau: mergeti la Metro, uitati-va la cateva haine de acolo si-o sa vedeti pe eticheta scris cu litere mici, exact ca pe afis "irina schrotter". Eventual da-ti un search pe google si-o sa va apara site-ul BRAND-ului irina schrotter. La Jurnalul de Est nu se face diferenta intre majuscule si minuscule? Pe mine m-au invatat in scoala ca numele proprii se incep cu litere mari, in timp ce numele unui produs se poate scrie dupa cum vrea autorul.

Sursele ... spunea...

IS, hai bai fratilor ... dintr-o data Irina si-a gasit sa faca branding in Iasi. Mai face in alte orase? cam care e proportia bugetului alocat Iasi VS Restul tzarii. Domnilor, este campanie... clar.

Irina greseste considerand iesenii prosti. Din fericire nu-i asa.

Unknown spunea...

1. panourile mari nu sunt o noutate
2. va rog un email de contact ceva

florin ghetau spunea...

e-mailul meu? Pen' ce? E pe blog pe undeva...

essex spunea...

pai pe care irina sa o cred: pe irina sustinatoarea d-nului nichita in alegrile trecute sau pe irina de acum? cearta referitoare la cascavalul de la palas nu reprezinta neaparat si durerea ieseanului.

Daniel Matasaru spunea...

e aceeasi irina. irina reloaded. acum mai buna, mai frumoasa, mai tanara. si e numaisinumaipentruiasi.remarcati subtilitatea imobiliara a termenilor :)

Anonim spunea...

Si de unde ideea de campanie domnilor, cand nici data alegerilor n-o stim bine? Sau poate prietenii stiu mai bine?

Anonim spunea...

fredy, tu ori vrei sa te dai in spectacol in rolul lui Gica Contra (fara vreo referire la un anumit Gica) sau in rolul de membru al echipei electorale a Irinucai, ori ti-au murit niste sinapse de nu poti face anumite legaturi.

Danyell Dia spunea...

Mai da nu e misto poza care o are pe afis? As face niste comentarii dar n-ar fi frumos din partea mea, ideea e sa nu te uiti prea mult la ea k poate ai un vis frumos la noapte.. Sau un cosmar...