12 februarie 2008

De ce avem politica de doi bani

Multi se intreaba de ce a iesit ieri Geoana asa nervos (de 5 ori in direct pe Realitatea si o ora intreaga la Antena 3) cerand demisia Guvernului si organizarea de anticipate.
Pai maine e sedinta mare la PSD, unde Iliescu si Nastase probabil vor cere din nou explicatii pentru scorul prost din sondaje.
Ca dovada, azi, Iliescu si Nastase au iesit la atac spunand ca trebuie atentie mare, ca daca pica guvernul sta dusmanul Basescu dupa colt.
Tot ieri, se intreba lumea (inclusiv eu!) de ce PSD nu baga motiune de cenzura. Pai nu baga pentru ca nici de data asta nu trece (aripa Iliescu n-o voteaza). Frica de Basescu e atat de mare, incat Tariceanu va sta linistit pana la finele mandatului. De altfel, nici Geoana nu e preocupat de problemele serioase, ci doar de propriul scaun. Pana la urma tot se va rupe.
Ce iese din jocul haotic al PSD: PNL ramane la guvernare, iar PD-L creste pen' ca n-are cine sa-l contreze in opozitie. Acelasi PD-L care gafeaza amarnic prin Parlament si care se umfla cu primari PSD, uitand ca scorurile uriase din sondaje sunt trecatoare. Uitand ca acelasi lucru l-a facut si PSD-ul pe vremea Arogantului!

Niciun comentariu: