19 februarie 2008

Misterul combinatiilor dupa primul tur

Nimic nu-i clar la liberali cu privire la candidatul pentru Primarie. Vosganian are imaginea cea mai buna, dar daca omul nu vrea, PNL n-are ce sa-i faca. O alta varianta vehiculata intens este Camelia Gavrila, care de asemenea a zis ca Primaria nu-i prioritate pentru ea.
O alta informatie care circula in mediile politice este cea a unei colaborari PNL-PSD dupa turul intai. Nu stiu daca s-au purtat deja negocieri pe tema asta, dar pentru PNL e singura varianta in care poate castiga ceva, atat timp cat colaborarea cu PD-L pare improbabila.
Atat PSD cat si PNL neaga chestia asta, pentru ca prietenia nu da bine inainte de alegeri. Plus ca baietii nu stiu nici ce iese din urna, asa ca joaca pe cartea prudentei.
Doar ca vor fi niste posturi bune de negociat: viceprimarii si vicii de CJ. Plus seful CJ daca nu se merge pe uninominal. Voi ce credeti: cine cu cine se infrateste?

2 comentarii:

Blogger Mihnea spunea...

fenechiu sa il sprijine pe nichita? haide sa fim seriosi. asta e zvon marca "carlan", ca sa isi pozitioneze mai bine candidatul in partea dreapta. nu vrea oprea sa ceara sprijinul pnl intr-un eventual tur doi, pentru ca a plecat trantind usa de la pnl, si pentru ca se crede "adevaratul candidat al dreptei", asa cum si carlan, omitand adevarul, se anunta cetatenilor in 2004.

DANGA Marius spunea...

"...atat timp cat colaborarea cu PD-L pare improbabila." asta de unde ai scos-o. Hai Florine, lasa fitilele astea ca nu te prind.