13 februarie 2008

Pe Niculescu il asteapta o surpriza la Petre Andrei

Scandal in aceasta dimineata la «Petre Andrei». Adeptii lui Tompea (in special studenti) au blocat intrarea in universitate ca sa nu-l lase pe Niculescu sa intre in institutie. Acesta e asteptat sa ajunga in jurul orei 11.00.
Pe la 9,30 am vazut cativa politisti postati prin zona, pentru a nu se isca probabil incidente. Si iata cum dupa procese si declaratii taioase de o parte si de alta s-a ajuns la miscari de trupe cu amenintari si blocari de usi. Cica nici Niculescu nu sta degeaba si vrea sa-si faca propriul comitet de criza.
Numai sa nu se ajunga la violenta, ca am avut de toate pana acum! Stau si mai intreb care e miza razboiului, ca universitatea nu mai e ce a fost altadata dupa toata panarama asta! Dar ganditi-va doar cat valoareaza cladirea!

Un comentariu:

Paul Padurariu spunea...

Cladirea e bun public, aici e vorba de functii ocupate abuziv, nea Nae nu vrea sa lase scaunul de rector nici in ruptul capului... Sa-i vedem pe domnii Bocancea si Niculescu intr`un duel ...nu mai este mult pana se iau la tranta... ar fi haios!
P.S. Tot studentii platesc....