17 februarie 2008

Ce vrea sa arate sondajul Irinei Schrotter?

Cifre ciudate intr-un sondaj comandat de Irina Schrotter, sondaj realizat de o firma de care n-am auzit pana acum: Fast Training Consulting. Firma e condusa de un lector de la FEAA, Tudor Jijie. Culmea, pe site-ul firmei la motto-uri e trecuta si urmatoarea zicere: «In viata ca si in afaceri, ai parte de ceea ce negociezi, nu de ceea ce meriti».
Revenind la masuratoare, iata rezultatele: Nichita (38,2%), Oprea (23,6%). Schrotter (18,8%), Adomnitei (5,2%).

Ce urmareste de fapt Schrotter:

Sa creeze impresia ca se bate pentru turul doi. Distanta fata de Oprea e de numai 5 puncte, iar intr-o campanie l-ar putea depasi. E un semnal si pentru electorat, dar mai ales pentru oameni influenti din targ ca nu poate fi neglijata. Mai mult ca sigur, urmatoarele sondaje comandate tot de Schrotter vor indica o scadere a lui Nichita si o crestere la Oprea, dar mai ales a ei.
Nu stiu daca Nichita are 38 la suta, insa cert e ca Oprea n-are cum sa aiba doar 23.
Raman la parerea ca meciul pentru Primarie e deschis oricarui rezultat si ca Nichita si Oprea se afla bara la bara.
Cei din PD-L Iasi asteapta rezultatele sondajului comandat de sefii lor de la Bucuresti (saptamana viitoare cica e gata!). Pedelistii sunt super-optimisti si spun ca Oprea ar avea 3 puncte in fata lui Nichita.Tot votul va arata realitatea!

2 comentarii:

Daniel Matasaru spunea...

vezi ca mai vine unul acum pe teava, zilele astea... am dat detalii la mine pe blog

florin ghetau spunea...

Daniel, eu nu cred in sondajele astea foarte mult. Cum nici nu cred ca firma asta de care zici tu e atat de independenta. Cum la fel nu cred ca Gigi Nichita e atat de jos. Meciul se joaca...