05 februarie 2008

Irina Schrotter, primul atac la Fenechiu

Independenta reactioneaza pe blogul sau la interviul lui Fenechiu din EVZ, acesta spunand ca Irina Schrotter are zero sanse in cursa pentru Primarie.
Ce-i raspunde Modista?
1. Ca Fenechiu are un mare „talent” in a recruta oameni si a-i propulsa in functii din administratie.
2. Temerea ei cea mare e legata de o posibila intelegere PSD-PNL la Iasi, asta dupa ce Fenechiu a zis ca n-ar merge la vot in cazul unei finale Oprea-Nichita. In plus, ea ii cere lui Fenechiu precizari suplimentare vizavi de non-combatul la adresa primarului PSD.

Nu comentez deocamdata disputa Fenechiu-Schrotter, insa altceva as remarca. Daca Relu Fenechiu este extrem de activ la centru (interviuri, aparitii la TV), el n-a facut nici o referire vizavi de propunerea lui Tariceanu cu Vosganian la Primarie. De ce oare, ca alta varianta mai buna nu are!

3 comentarii:

Tudor spunea...

Ar fi o varianta mai buna decit Vosganian. Iesean get-beget, liberal loial si de o inteligenta sclipitoare. Poreclit uneori „Liniuta“. Fost redactor la Gazeta Sporturilor (asta ca sa va incurc!!!). Realizator al emisiunilor Ora de istorie (Realitatea TV), 2000, Chiasma. Dialoguri PAX (PAX TV) 2003; Totul la vedere (TVR 1). Platitor de rate la Unicredit. Vorbeste maghiara satisfacator.

Politrucul spunea...

Dl Ghetau... probabil interviul a fost luat inainte sa apara pe Mediafax stirea cu posibila candidatura a lui Vosganian...

florin ghetau spunea...

Corect, interviul din EVZ a fost dat inainte ca Tariceanu sa faca propunerea cu Vosganian.
Dar nu l-a interviu ma refeream. Mai sunt si alte posibilitati de comunicare: comunicate, mailuri etc.
In plus, stiu ca sunt ceva bloggeri liberali prin targ. Nici unul dintre ei n-a suflat o vorba despre Vosganian. !!!??