06 februarie 2008

Tabloul politic in orasele din judet

Dan Carlan ne anunta ca un nou sondaj CSOP e in plina desfasurare prin Iasi si ca deja au inceput sa apara ceva rezultate.
Mai zice dom' senator ca la Harlau treaba ii portocalie (Spanu ar fi in frunte) si ca asteapta niste pariori sa se bage pe Iasi.

Nu obisnuiesc sa joc nici la pariuri si nici la loto, insa situatia ar sta cam asa: Oprea ar trebui sa aiba vreo 3-4 puncte in fata lui Nichita, daca punem la socoteala ca pe calul PDL s-a urcat un singur candidat, asa cum zice si dom' senator. Cu marja de rigoare, putem spune ca Nichita si Oprea merg bara la bara si ca victoriosul turului intai se va decide in campania electorala.

La Pascani, situatia sta in felul urmator: cele doua tabere din PSD inca n-au cazut la pace, lucru de care profita „leopardul” Rusu.
La Podu Iloaiei, actualul primar Mihai Alexa (pe vremuri independent, trecut intre timp la PD) are toate sansele sa castige din primul tur. Iar la Targu Frumos, primarul liberal inca e pe cai mari. Adica e posibil sa triumfe.

UPDATE 1: Cica la Harlau, situatia n-ar fi chiar asa de roza pentru PD-L. E drept ca filiala lui Spanu are vreo 33 la suta, da nici PSD nu sta rau. Vreti sa va zic scorul organizatiei lui Cernescu? Ceva cu 4 in fata...

Niciun comentariu: