29 februarie 2008

Schrotter il boicoteaza pe Oprea

Am asteptat ceva timp sa vad cand va figura Dumitru Oprea in blogroll-ul Irinei Schrotter. Cand a dat drumul la blog, Oprea a plasat-o pe Modista pe lista proprie, insa de partea cealalta, Irina nu vrea accesari catre Oprea de pe blogul ei.

Intrebare: Cine e adversarul Irinei Schrotter? Nichita sau Oprea? De ce prietenii Modistei incearca pe toate canalele sa raspandeasca informatia ca in sondajul PD-L, Irina e mai sus ca Mitica?

Cat despre candidatura Modistei, continui sa cred ca e inoportuna. Cum la fel cred ca va lua destule voturi, mai ales din partea celor care sunt familiarizati cu podiumurile defilarilor in tinute lejere.

3 comentarii:

Daniel Matasaru spunea...

Exista doua tipuri de adversari pentru Irina:
1. Cel oficial, Gheorghe Nichita, singurul pe care atacandu-l poate aduna voturi si creste in randul electoratului.
2. Cel neoficial, Dumitru Oprea, cu care Irina se bate pentru acces in turul 2 la locale. Nu il poate ataca frontal, mai ales ca oricum, ea trebuie sa incerce sa traga voturi din bazinul de votanti de stanga - pe cele de dreapta se presupune ca le are, daca reuseste sa intre in turul 2 cu Nichita.

Paul spunea...

Intre timp Irina l-a trecut pe Dumitru Oprea in blogroll.

Unknown spunea...

Mai Florin, dar vad ca tu pui porecle la toata lumea. Gigi, Modista. Ia sa-ti punem si tie una ca sa te vindeci. Ce zici tu de Florin Tepau? Stii tu de ce