05 februarie 2008

Arogantul Nastase s-a vazut cu Geoana! Mircea, fa-te ca dai functii!

Dupa ce s-a plans pe blogul sau ca n-a fost sunat de Geoana, Adrian Nastase si-a vazut visul cu ochii: s-a intalnit cu liderul PSD. Nu stim ce-au discutat cei doi, pentru ca ambii au decis sa nu faca declaratii. Totusi, Geoana a vorbit vag despre nevoia ca Nastase sa ajute, sa se implice, dar n-a spus in ce fel vede ajutorul „ghimpelui” din partid.

Cert este ca Geoana incearca sa calmeze apele in partid, impartind responsabilitati in stanga si-n dreapta doar pentru a asigura linistea (ultimul cadou a fost o functie pentru Mitrea la Camera Deputatilor).

Cat il priveste pe Nastase, nu cred ca intoarcerea sa in prim-plan va aduce beneficii PSD. Nastase ramane acelasi tip arogant. O dovedeste si «proba» cu blogul domniei sale, doua dintre postarile mele (usor critice, dar decente!) neprimind acceptul proprietarului. In schimb, vorbele unui aplaudac de-al fostului premier cum ca Geoana e impotent au incaput bine-mersi in lista mesajelor. Oare s-o fi facut Mircea ca da functii sau chiar i-a propus ceva concret Arogantului?

3 comentarii:

Daniel Matasaru spunea...

Daca vrei detalii, sa stii ca in seara asta la 22, Adrian Nastase este invitat la Madalin Ionescu, pe N24. Daca nu, sunt convins ca vei citi presa de maine :)

florin ghetau spunea...

da. vazusem pe blogul omului. Macar are un loc unde e sef. Presedinte de blog. Nu suna fain?

florin ghetau spunea...

La National TV, nu N 24, desi e in aceeasi ograda...
Nu ma uit, ca a fost anti-presa intre 2000-2004.