29 iunie 2008

Analiza din PDL Iasi sau amicalul cu rezultat previzibil

Finala analizelor din PDL Iasi se amana. Nu pentru ca meciul ar fi coincis cu finala europenelor la fotbal, ci pentru ca e inca riscant sa aduni la aceeasi masa atatia oameni dezamagiti ca au pierdut pe mana altora.
Asa ca sambata trecuta nu s-a discutat nimic. Motivul invocat la tribuna oficiala: Petru Movila e plecat la derby-ul din Kazahstan. Iar la masa analizelor trebuie sa fie reprezentate toate taberele.

Unii din partid anticipeaza deja ca finala analizelor de fapt nici nu se va juca vreodata, pentru ca lumea buna din PDL incepe sa cotrobaiasca prin conturi pentru concedii externe, in vreme ce membrii de rand n-au bani de concedii, dar nici puterea sa comenteze in timpul meciului.
Totusi, senatorul Carlan zice ca intalnirea va avea loc la finele saptamanii viitoare. Nu se stie daca vor fi arbitri de la Bucuresti.
Meciul se va disputa probabil cu casa inchisa. Nu pentru ca n-ar fi amatori pentru spectacol, ci pentru ca la unele amicale nu conteaza rezultatul, ci se urmareste doar testarea propriilor jucatori pentru sezonul de toamna, cand se joaca Liga Parlamentara.

Un comentariu:

garzanti spunea...

Ce analiza Florine, nu va fi nici o analiza, pentru ca sunt vinovati cu totii si Carlan si Oprea. Au cheltuit banii aiurea si acum nu trebuie sa acopere datoriile, o sa fie un lasa-ma ca sa te las.