13 iunie 2008

Ce mai cauta unii pe net

Iata doar cateva cuvinte cheie de astazi: «caricaturi Iasi haimana», «jos Nichita», «ultimele zvonuri» si «cum ar fi fara presa». Oare ultima cautare n-o fi cumva opera lui Mihai Baciu? Mai lipsea cuvantul «gunoaie» si tacamul era complet!

Apropo de Mihai Baciu. Cica azi in conferinta de presa, domnul responsabil cu comunicarea la PSD a dat-o la intors vizavi de Tele M, dar si fata de subsemnatul. „PSD n-are nimic nici cu Tele M, nici cu Florin Ghetau”, a zis pesedistul cel hatru.
Ii transmit domnului Baciu ca de regula nu port ranchiuna nimanui, insa afirmatiile sale extrem de agresive cu «gunoaiele» de la Tele M si cu «mercenarii» care lucreaza la acest post TV sunt greu de digerat. Mai ales ca aceste vorbe vin din partea unui fost ambasador, care, macar teoretic, ar fi trebuit sa aiba mai multa diplomatie.
Cum spuneam intr-un post anterior: localele s-au terminat domnule Baciu, asa ca astept sa ne vedem dupa! Printre gunoaie!

2 comentarii:

DANGA Marius spunea...

http://mariusdanga.blogspot.com/2008/06/o-curiozitate.html

mugur spunea...

Domnule Ghetau , se vede si din avion ca postul TELE M este de un partizanat cum rar mi-a fost dat sa vad . Sa fie oare din cauza patronului Danut Prisecariu , care de ani buni nu stiu ce are de impartit cu primarul Nichta ? Sunt apolitic , dar cind vad ca efectiv il supuneti pe Nichita la un linsaj mediatic , iar pe Oprea il ricati in slavi , incercind sa ne indicati pe cine ar fi bine sa votam , ei bine nu am cum sa ramin indiferent . E prea mult domnule Ghetau , atit dvs cit si domnul Orcan si invitatii dvs. pur si simplu nu ne respectati , e inimaginabil ca de 2 luni sa prezentati iasul in negru iar pe Nichita ca cel mai mare infractor . Oare omul asta nu a facut nimic bun in orasul asta ? Oare noi iesenii nu mai avem drept la opinie ? Cred ca ati facut un mare rau candidatului Oprea , ati reusit sa scoateti pe ieseni din minti si probabil asta se va vedeea la vot . In rest va doresc multa sanatate si nu mai fiti fratilor asa de inversunati !