14 iunie 2008

Liberalii lanseaza un nou mesaj: Oprea primar, Ficu viceprimar!

Liberalii ieseni joaca la doua capete. Dupa ce vineri dimineata, in presa locala a aparut o jumatate de pagina in care Camelia Gavrila isi declara deschis sprijinul pentru Gheorghe Nichita, mai pe seara, Marius Danga (liderul tinerilor liberali din Iasi) lanseaza ipoteza cu Anghel Ficu viceprimar, in cazul in care Dumitru Oprea castiga primaria.
Cu alte cuvinte, baietii galbeni au pregatita solutia pentru fiecare dintre variante, mai ales ca batalia la primarie e pe muchie de cutit si nu se stie cine castiga.
Ceea ce nu zice Marius Danga este faptul ca decizia Cameliei Gavrila de a-si exprima sprijinul pentru Nichita a fost luata cu acordul sefilor filialei, iar varianta tandemului Oprea-Ficu e aruncata doar pe blog, ca o varianta de lucru, fara a fi asumata in mod oficial.
Totusi, in interiorul PNL Iasi exista doua curente vizavi de sustinerea in turul 2. In mod cert, la varful filialei exista dorinta sa iasa Nichita, insa la baza organizatiei vantul bate intr-o alta directie!

Un comentariu:

quin spunea...

d-nu Danga incearca si el sa fie 'political correct'fata de cititorii de pe blog, ca e greu, mai ales, daca are un articol mai jos in care jura pe o decizie a Adunarii Generale ce il infiereaza pe nichita.
ar fi o ipocrizie acum sa sustina contrariul. asa ca face el si ce poate, doar pe blog, sa isi linisteasca constiinta, asa... nitel, de ochii lumii.