27 iunie 2008

Cine va salva PDL Iasi? Carlan, Oprea, Movila sau Canacheu?

PDL Iasi pluteste pe nisipuri miscatoare. Unii se intalnesc pe la colturi, tes scenarii, incercand sa gaseasca „solutii”. Exista voci in filiala care spun ca nici Carlan si nici Oprea n-ar trebui sa ramana la butoane, atat timp cat ambii au pierdut alegerile.
Exista insa si o tabara (din cele 4) care asteapta minuni de la centru. Se dau deja nume de posibili inlocuitori (iarasi Canacheu?) trimisi de Bucuresti sa linisteasca spiritele in organizatie.
Mai nou, au aparut reprosuri la adresa unor figuri oarecum importante (consilieri mai ales), cum ca acestia s-au cam ascuns in campanie. Da' oare i-a pus cineva la treaba?
Lucrurile nu-s deloc limpezi, la fel cum nu e clar daca sedinta de sambata se va mai tine. Oricum, oamenii sunt nemultumiti pentru ca se vad acum exclusi de la masa bucatelor (functii la municipiu si judet), la care s-au asezat comod cei din PSD si PNL.
Daca totusi Carlan si Oprea nu-s buni, atunci cine din organizatie ar putea trage partidul in sus la parlamentare? Pentru ca PDL nu e un partid de 15%. De asta si oscileaza inca sefii centrali ai PDL. Pentru ca deocamdata nu apare vreo solutie valabila! Oare va aparea?

Niciun comentariu: