09 iunie 2008

In mod ciudat, nici un lider PSD de la centru n-a venit sa-l sprijine pe Nichita

Dupa ce s-a afisat cu Oprea la Mitropolie, Basescu si-a luat zborul duminica, in jurul orei 16.00, inspre Capitala. Initial, planul era ca seful statului sa dea o tura prin cartiere alaturi de candidatul pedelist, insa in ultimul moment Basescu a renuntat la idee. A considerat ca e suficient ce a facut pentru o filiala care n-a obtinut rezultate grozave pe 1 iunie.
Interesant este ca in vreme ce pedelistii de la centru (Flutur, Boc, Udrea) plus Basescu au venit la Iasi, sefii cei mari ai PSD l-au lasat pe Nichita singur. La varful organizatiei iesene, mai multi lideri pesedisti si-au exprimat deja nemultumirea vizavi de absenteismul membrilor marcanti ai PSD de la intronizarea Mitropolitului.
Singurul sprijin pentru Nichita a ramas Simirad, cei doi stand minute in sir in fata multimii, pe scarile Mitropoliei.
La fel au facut si „boierii” portocalii (Basescu, Boc si Oprea), care s-au oprit la randul lor ceva vreme in curtea Mitropoliei dupa terminarea ritualului de incoronare.
De remarcat ca Nichita a stat alaturi de liberali in interiorul Mitropoliei, de unde a lipsit insa Relu Fenechiu, noul prieten al primarului PSD.
Trinitas TV, televiziunea care a transmis in direct ceremonia, a insistat cu prim-planuri (au fost cel putin 10) pe Basescu si Oprea (cei doi au stat alaturi in Mitropolie), in vreme ce Nichita si amicii sai au aparut doar in 2-3 randuri.

2 comentarii:

onciu spunea...

Basescu a procedat corect,atunci cand s-a hotarat sa nu mearga in cartiere cu Oprea.Si asa,adversarii domnului Basescu,il acuza ca se implica prea mult in campania membrilor PD-L.Oricum,domnul Oprea avea nevoie de o mana de ajutor data de presedinte,lucru care s-a si intamplat,cu ocazia intronizarii.Majoritatea iesenilor ar trebui sa inteleaga ca domnul Nichita nu este potrivit pentru a conduce un oras asa de important,ca Iasul.El ar fi bun de primar,dar nu la Iasi.

Daniel Matasaru spunea...

Ba pardon, aseara Basescu era in Dacia, cu dl. rector. Un domn in varsta m-a sunat revoltat ca il trageau de mana niste baieti sa faca poze impreuna cu presedintele si "viitorul primar". Asta da presedinte jucator!

cat despre absenta PSD de la centru, ce rost avea, cand singur nenea Simirad ii face pe toti? :)))