28 iunie 2008

Gavrila nu vine nici luni la primarie. Joi cel tarziu va spune exact ce va face!

Camelia Gavrila nu si-a preluat inca postul de viceprimar. N-o va face nici luni, pentru ca prietenia pesedisto-liberala se incheaga in timp. Nu stim in mod clar ce anume e in spatele amanarii. „Miercuri sau joi voi formula o concluzie”, a declarat vineri Gavrila.
E posibil ca Gavrila sa zica niet dupa ce a fost deja votata in CL? E posibil, dar sansele intoarcerii sale cu 180 de grade sunt chiar mai mici decat procentele obtinute de candidatul PNL la primarie. Cu alte cuvinte, in final va pasi in biroul de viceprimar.
De ce amana totusi Gavrila momentul cel mare? Pentru ca pana miercuri sau joi se intoarce si Fenechiu din China. Ar putea fi un raspuns. Oricum, triluri din PNL dezvaluie ca Gavrila ar fi deranjata de unele intelegeri pe firul ros-galben dintre Nichita si Fenechiu. Deocamdata, oamenii barfesc pe la colturi. Pentru ca, desi poarta tricouri galbene, nici ei nu inteleg mare lucru. La fel cum n-au inteles nici intre cele 2 tururi de ce Nichita e raul cel mai mic de pe buletinul de vot!
Daca tot am pomenit de Nichita mai e ceva, la fel de important: actualul primar nu va avea deloc viata usoara mandatul asta. Vom explica pe larg weekendul in care tocmai am pasit!

Niciun comentariu: