04 iunie 2008

Irina a ajuns pe coperta unei carti Polirom

„Vedeta” e din Iasi, e o „tocilara” (oare asa o fi?) de 9,70 la Colegiul National, iar pentru ziua mineriadei pregateste tambalaul de majorat.
Mereu face cate ceva, are o multime de preocupari, talente cu duiumul, iar timpul nu-i ajunge niciodata.
Recent, a pozat pentru coperta unei carti Polirom („Iubirea secreta a Annei Frank”), volum iesit recent de la tipar.
Cat despre carte, mai multe amanunte aici.
Iar pentru cei care nu stiu, Irina e fiica subsemnatului («La multi ani!» si sa-ti iasa asa cum vrei cheful pe 13 iunie). Era sa uit un amanunt important: va merge pentru prima oara la vot, in turul doi!

8 comentarii:

Succession Spoilers spunea...

Falicitări. La mulţi ani buni şi veseli, şi să sperăm că primul vot pe care îl va da in viaţa ei să însemne altceva decat un motiv de frustrări şi dezamăgiri.

Daniel Matasaru spunea...

Florine, sa iti traiasca. Una din intalnirile mele cele mai placute cu electoratul a fost pe esplanada Oancea, cand, fara sa stiu, am admirat frumusetea unei tinere care urma sa voteze prima oara anul acesta. O tanara care imi stia numele, pentru ca probabil urmarise emisiunea pe TeleM a tatalui ei.

P.S. Stiai ca are prieten? :P

Radu GEORGE spunea...

Felicitări, şi ţie, şi ei.

florin ghetau spunea...

daniele, stiam ca are prieten. Era cu el cand tu ai trecut pe esplanada Oancea in campanie!
multam si lui cosmin si george!

Dorin spunea...

Florine, ce mai trece timpul! Sincer, nici n-o mai recunosc pe Irina de pe coperta cartii. E drept ca nu am mai vazut-o de vreo 2 ani, dar chiar asa? Maine-poimaine, tu si Gabi invitati lumea la nunta. Sa va traiasca si sa va faca numai surprize placute. Celelalte urari de majorat o sa i le fac personal, cu doua zile inainte de turul doi, cand o sa incerc sa-i influentez si votul.
Dorin
P.S. In privinta votului stiu ca nu am nicio sansa, doar e "fata lui tata".

florin ghetau spunea...

Dorin, vad ca urmaresti atent de la Bacau ceea ce se petrece prin Iasi. Nimic nu pierzi... Bafta multa!

Dorin spunea...

In conditiile in care anul asta nu am ajuns decat de doua ori in Iasi, mai mult pe fuga, blogul tau reprezinta portia mea zilnica de "viata ieseana". Pacat ca e axat mai mult pe viata politica (nu-i bai, insa, ca mai sunt si alte surse, editiile online ale ziarelor in special), dar si noroc, pentru ca la numarul mare de tineri politicieni ieseni care comenteaza la tine, pot face o comparatie cu tinerii politicieni care incearca sa razbata in Bacau. Iar comparatia e net favorabila Iasului, tinerii politicieni din Bacau fiind practic inexistenti atat in presa, cat si pe blogurile bacauane. Aici au alte preocupari, politica lor e banul. Bafta multa si ai grija cum mergi pe sarma. Sfatul specialistilor e sa nu privesti in jos :-)

bettips spunea...

La multi ani si felicitari!
PS: Tari astia de la Polirom, oricum, nu?! :)