09 iunie 2008

Salutari domnule Baciu! De la un mare om de cultura si de odihna!

Le multumesc sefilor PSD Iasi pentru preocuparea excesiva in ceea ce ma priveste, insa le reamintesc social-democratilor de pe Stefan cel Mare ca adversarul lor e Dumitru Oprea si nu Florin Ghetau.

Cine s-a gasit sa ma acuze? Mihai Baciu, un personaj politic care in 2004 a trecut fara nici o jena de la PD la PSD. Un personaj pe care nu-l acuz de traseism, pentru ca acest termen e inca prea bland pentru o schimbare ciudata de macaz, in conditiile in care PD si PSD se dusmaneau de moarte la vremea respectiva.

Las la o parte pana si greselile copilaresti din comunicatul PSD („situiaza”, „celor doi candidate”), intrucat accept faptul ca redactarea unui comunicat are nevoie de timp, ceea ce la PSD probabil nu a fost cazul.
Altceva ma ingrijoreaza la PSD Iasi: ca oamenii de acolo nu accepta intrebarile taioase, chiar incomode, ci doar servilismul. Pentru ca partidul nu e invatat ca oamenii (ziaristii) sa puna intrebari. Liderii PSD vor sa vorbeasca singuri, iar cei din jur sa-i asculte, eventual sa-i aprobe tot timpul.
Pentru ce a fost necesar un comunicat si o jumatate de conferinta de presa in care numele sa-mi fie pomenit?
Cat ma priveste nu voi fi nici mai bland, dar nici mai critic fata de PSD. Voi continua sa adresez intrebari, la fel de incomode, pentru ca acesta e rolul unui ziarist. Un singur lucru ar trebui sa nu uite un om politic: functia trece, ziaristul ramane. Asta n-a inteles-o nici Ion Solcanu, prin anii 1996-2000. Iar acum regreta atitudinea pe care a avut-o fata de ziaristii ieseni!

P.S. 1: Un alt lucru pe care nu l-am inteles domnule Baciu. Citez: „Florin Ghetau, un mare om de cultura si de odihna”.

P.S. 2: Concediu politic placut! Sper sa ne revedem sanatosi in campania electorala din toamna!

4 comentarii:

relu fenechiu pnl.is. spunea...

VOTATI OPREA !

onciu spunea...

Baciu este un mare tradator si un traseist politic.Sa se ia de mana cu Simirad,pentru ca si el a fost rasplatit de PSD,respectiv de Iliescu cu functia de ambasador.Asa a inteles Iliescu sa faca politica in Romania si de aceea am avansat asa de mult.

Geo spunea...

Florin sunt total de acord cu tine. Pentru detalii intra si pe al meu blog ! Ms :
http://geozamfir.ro/2008/06/10/mihai-baciu-arogantul-nr1-din-psd-iasi/

florin ghetau spunea...

corect geo! Mai bine nu ar mai tine Mihai Baciu conferinte de presa. Daca tot nu zice nimic.... S-ar proteja oarecum de „furia” ziaristilor care intreaba, dar nu primesc decat «No comment» de la traseist!