01 iunie 2008

Incep sa circule cifre din exit-poll-uri. Iar lupta ar fi la baioneta!

La ora 14:00 distanta intre cei doi favoriti (Nichita si Oprea) ar fi, zic unele surse de doar 6%, aceeasi distanta mica fiind (poate in mod surprinzator!) si intre Simirad si Carlan. La PDL e destul optimism, pentru ca liderii locali ai partidului spun ca dupa-amiaza ies in general votantii tineri, iar diferenta poate fi recuperata.
Daca procentele sunt cele corecte, e clar ca la PSD Iasi nu-s motive de bucurie, mai ales ca pesedistii se asteptau la o diferenta mai mare de 10 la suta la Nichita fata de Oprea. Sa vedem insa ora 21.00, cand exit-poll-urile vor confirma sau infirma ceea ce se vehiculeaza acum pe piata!

Cat priveste Bucurestiul, la ora 16.00, Blaga si Oprescu ar merge cap la cap (ambii au putin peste 30%)!

UPDATE: Hotnews confirma ca la Bucuresti lupta e stransa. Blaga e in fata lui Oprescu!

2 comentarii:

Succession Spoilers spunea...

Cap la cap in sondajul INSOMAR, pentru ca - nu o sa va vina sa credeti - dar Antena 3 zice ca Blaga are 5% in fata, ceea ce iese din marja de eroare. Si, in plus, dupa ora 16 se lasa seara :)

mihai spunea...

Aici am sa contrazic Cosmin... da, era la ora 12.oo 35-30 pentru Blaga. Insa la 14.oo distanta a scazut masiv: 32-31 cu avantaj mic Blaga. Nu te contrazic ca dupa 16.oo vin anumiti alegatori... doar ca anul asta, electoratul PD-L a fost tare tare disciplinat. Cred insa ca Blaga va intra in turul 2 in avantaj. Cred si sper.