11 iunie 2008

Strategia PSD Iasi pentru turul doi: campania negativa

1. Prin targ sunt impartite celebrele caricaturi in care trioul Oprea-Schrotter-Carlan e pictat in „culori” sumbre. Pe foile respective nu scrie nicaieri ca ar fi opera PSD. Mai mult, baietii care impart marfa pe strada spun cu seninatate ca sunt de la Academia Catavencu.
2. Ieseanul scrie ca „trupele” PSD impart fara nici o retinere pe strada Curierul de Iasi, ziar finantat din bani publici, ziar care culmea, urmeaza sa apara abia maine.
3. Cei de la PSD au pregatite machete publicitare care vor aparea probabil in presa de joi si vineri, in care apare Dan Carlan, alaturi de inscriptia «Bufon», plus un mesaj al lui Oprea din 15 mai in care acesta il facea haimana pe Adomnitei. Din nou, cele doua casete nu sunt asumate de PSD, astfel incat cititorul ar putea crede, cel putin in al doilea caz, ca au fost platite de PDL.
4. Tot cei din PSD raspandesc prin oras zvonul ca Oprea nu va mai da abonamente RATP pentru pensionari, ca spatiile verzi vor fi date unor firme imobiliare si ca rotile celor care parcheaza ilegal vor fi blocate imediat, iar deblocarea ii va costa 3,5 milioane de lei.
5. Oare de asta a anuntat Doru Tompea ca nu se va mai ocupa pe viitor de campania electorala a PSD Iasi? Decizia sa poate fi un semn ca ii este jena ca PSD a coborat atat de jos stacheta in disputa electorala.

Un comentariu:

Unknown spunea...

Cu cine voteaza parintii nostri?

http://www.youtube.com/watch?v=usE3TFK_6vw