03 iunie 2008

Carlan: Propunerea lui Simirad cu Flaiser e o gluma

Dan Carlan: Declaratia lui Simirad are un singur scop> Sa creeze un subiect de discutie si noi sa ne invartim in jurul acestei informatii. Nu avem ce colabora cu un colaborator la Secu'. Nu se pune problema ca Flaiser sa devina vice la CJ. Asta a fost discutia initiala cu el si asa se va intampla. Avem o singura tinta acum: primaria Iasului in turul doi”.

5 comentarii:

Liviu Bratescu spunea...

Daca tot se vorbeste de colaborarea cu Securitatea a unor edili ieseni credeti ca ar fi necesar ca dupa alegerile pentru Primarie, consilierii locali si judeteni sa ceara in regim de urgenta la C.N.S.A.S. documente lamuritoare asupra relatiei lor cu Securitatea? Ce parere aveti despre aceasta tema ? Poate in felul acesta, nu ne vom mai gindi la faptul ca din cauza trecutului "intunecat" unii alesi voteaza intr-un mod inexplicabil.

florin ghetau spunea...

apropo domnule Bratescu, dvs ca liberal cu cine votati in turul doi pentru primarie?

Liviu Bratescu spunea...

Remarc mai intii faptul ca ati evitat intrebarea mea. Nu fac insa speculatii pe tema asta.
In al doilea rind imi permit sa va raspund cu o alta intrebare. Daca ati fi membru al unui partid liberal de noua ani si jumatate unde nu ati intrat pentru ca vi s-ar fi propus o functie anume, ati fi avut mai multe pozitii critice, unii zic chiar dure,la adresa reprezentantilor stingii politice romanesti locale sau nationale si in plus ati mai avea si preocupari stiintifice legate de istoria liberalismului romanesc ce ati face?

Puterea Dushului spunea...

Ce ar face Florin in locul dumneavoastra, n-as putea sa stiu, domnule Bratescu. Dar stiu ca eu, daca as fi in locul dumneavoastra, m-as uita in oglinda si mi-as spune... ce destept esti, domnule Bratescu!

florin ghetau spunea...

cat priveste intrebarea, raspunsul e simplu: DA. Ma tem insa sa baietii din Consilii nu vor cere de la CNSAS vreun document de acest gen...

in privinta turului 2 remarc sinceritatea dvs.