13 iunie 2008

Cheia de la primarie este la alegatorii liberali

Mesajele liderilor PNL sunt clare, dupa ce azi Camelia Gavrila apare cu declaratia de sustinere pentru Nichita. Liberalii s-au tot chinuit sa nu spuna pe fata ca merg cu Nichita, dar in final si-au dat arama pe fata.
Ce va fi duminica e greu de spus, pentru ca alegatorii liberali vor decide daca asculta comanda sefilor din Podu Ros. Un lucru e clar: pozitionarea PNL de acum va afecta scorul acestui partid in toamna!

2 comentarii:

quin spunea...

tocmai au demonstrat ca platforma liberara e o fituica pentru ei, fluturind-o in functie de conjunctura si interese.
si intradevar, vor deveni partid de buzunar la urmatoarele alegeri probabil inlocuind PC-ul ca si procente.
campania e murdara, pnl-ul dovedind ca nu are coloana, psd-ul printr-o "altfel de campanie" si demisia de fatada a lui tompea continund cu teme probabil mai apropiate de "inteligenta" propriului electorat.
calculul e ciudat, tinind cont ca daca ar participa 70% din alegatori la vot, rezultatul ar fi gaunos pt psd (bazinul electoral fiind maxim de 35% pe Iasi) iar PNL-ul ar stagna undeva la 10%.
legat de ce ar face sau nu Oprea, ma uit la ce e Univ. Cuza astazi si compar cu Univ G Asachi. Au avut acelasi start si diferentele sunt colosale.

florin ghetau spunea...

Totusi, PNL a avut o campanie excelenta pe Iasi, dispunand si de resurse financiare imense.
cu siguranta, isi vor lua masuri de precautie in toamna pentru a scoate un scor bun pe Iasi.
La PDL, in ultima luna, a lipsit coerenta. Cei din tabara portocalie au avut o „campanie” mult mai buna inainte ca aceasta sa inceapa, ceea ce e ciudat.
Sa fi fost oare Simirad personajul care a turnat plumb in picioarele unora dintre liderii PDL Iasi?