16 iunie 2008

De ce a pierdut Oprea alegerile? Mai tarziu pe blog!

4 comentarii:

quin spunea...

In mare pentru ca ideologiile nu au contat, stinga-dreapta nu conteaza in fata interesului imediat si punctual. Al doilea ar fi reputatia d-lui senator Cirlan, de cind a aparut pe scena politica, statistic vorbind si din alegerile trecute, partea adversa a avut mereu de cistigat. Al treilea motiv ar fi neincrederea in toata clasa politica si de aici lipsa masiva de la vot.
Cred ca lipsea pe toate buletinele de vot (si la CJ, CL si primarie) un patratel cu "nu vreau sa votez cu niciunul dintre candidati" iar daca scorul obtinut era sub un prag atunci partidele ar fi obligate sa refaca alegerile cu alti candidati. Si mai lipseste responsabilitatea morala al celor ce nu si-au exercitat acest drept de vot.

Unknown spunea...

Poate ca de vina sint si unii jurnalisti care au dat o tenta prea evidenta prestatiilor lor.

ranza de serviciu spunea...

D.Oprea a fost singur in acesta campanie.Irina Schrotter nu a reprezentat partidul.Unde au fost activistii de partid, consilierii alesi ??!!Nu a existat o determinare din partea pd-lului local , ca Oprea sa castige? nu ,Oprea!pare-se ca asta a fost sloganul subliminal la activistii de partid,indus de conducere.Iesenii,nu au servit modelele Suceava si Piatra Neamt.Din orgolii ,si atunci nu au mers la vot sau ua votat psd.Intelegerea subterana psd -pd la nivel de conducere se pare ca a functionat,baietii isi vor rezolva interesele, iar iesenii vor suporta consecintele.Se impune o schimbare urgenta la ...imaginea pdlIasi.

Unknown spunea...

Cred ca Oprea a pierdut alegerile din mai multe motive: primul, asocierea sa cu Carlan si Schrotter nu a putut decat sa-i dauneze (in cazul meu daca ar fi trebuit sa aleg dintre Nichita si Carlan sau Schrotter nici nu m-as fi prezentat la vot; am fost norocos ca am putut sa aleg pe altcineva decat Nichita), al doilea motiv e similar, intr-un anume fel cu Bucurestiul si anume asocierea explicita a sa cu Basescu si publicitatea pe care cel din urma i-a facut-o. Acest lucru nu a putut decat sa dauneze imaginii lui Oprea asa cum o percep unii liberali. Al treilea motiv consta in modul arogant in care Oprea s-a purtat cu Adomnitei. Din pacate nu cred ca a castigat prea multi liberali cu lucrul acesta.