23 iunie 2008

Doua chestii politice pe ziua de azi

1. Spre bucuria unora si disperarea altora, Dan Carlan ramane la sefia PDL Iasi. Cel putin pe moment! La centru s-a decis azi decapitarea doar in filialele care au scos cu 5% mai putin decat media nationala. Inclin sa cred ca meciul nu e jucat si ca adversarii lui Carlan din filiala nu vor depune armele.

2. Tot azi, la Iasi, prietenia PSD-PNL a functionat ireprosabil. Romeo Olteanu (PSD) si Camelia Gavrila (PNL) sunt noii viceprimari ai orasului. Marele perdant al afacerii este Sorin Iacoban, desi PDL a incercat sa puna paie pe focul mocnit din PSD Iasi. Interesanta este si impartirea atributiilor celor vici: Olteanu se va ocupa de regii si Directia Tehnica, iar Gavrila de urbanism, investitii si strategii. Oare unde sunt mai multi bani? Eu zic ca e echitabil!

2 comentarii:

Andrei Sarbu spunea...

Dumitru Oprea a pierdut din cauza studentilor care nu l-au votat!!!

garzanti spunea...

Nu a pierdut din cauaza asta Oprea, a pierdut dintr-un complex de cauze, si oricum acum este tardiv sa mai vedem cauzele.

PNL nu prea are ce sa explice propriului electorat, pentru ca are un bazin mic si in general e vb despre un electorat fidel in mediu urban. Iar la tara nu prea conteaza treburile astea, acolo trebuie sa ai specialisti in pomene, iar ei au multi primari PNL asta fost si miza lor alegerile astea si vor ajunge usor la oameni.

Nu cred ca trebuie privit cu ochi rai Fenechiu, a facut un joc politic destul de abil. Cei de la PD-L trebuie sa isi vada propriile erori si sa le corecteze.