19 iunie 2008

PDL nu va face propunere pentru viceprimar. Totusi, apele sunt tulburi in filiala!

Anuntul a venit azi, fiind facut de Dumitru Oprea, seful filialei municipale. La randul sau, Dan Carlan a intarit ideea, dupa ce in urma cu doua zile si-l dorea pe Axinia ca vice la primarie.

Dan Carlan: „Ar fi suficiente 2 voturi, care alaturi de cele 12 ale PDL sa duca la o amestecatura. PSD si PNL vor fi asociati si la centru, dar si la nivel local”.

Dumitru Oprea: „Nu putem fi si la guvernare si in opozitie. In Consiliu vom monitoriza atent activitatea primarului”.

Liderii PDL au mai spus ca acei consilieri portocalii care vor trada isi vor pierde mandatul.
Totusi, in interiorul filialei, lucrurile sunt departe de se linisti. Aseara, s-a discutat in contradictoriu despre sefia grupului de consilieri PDL. Oprea il sustine se pare pe Gabriel Grigore, in vreme ce alte voci puternice din organizatie il vor pe Daniel Oajdea.

3 comentarii:

Unknown spunea...

Florine,
Am urmarit cu nedumerire felulin care te-ai angajat in campania PDL, dincolo de limitele unei distante sanatoase pe care ar trebui sa o pastreze un jurnalist. Culmea e ca ai fost in tabara pierzatoare.
Fara a fi ghicitor in stele, prevad ca Danutz se va intelege cu Gigi si ghici atunci cine o sa fie de vina pentru atitudinea TeleM din campanie? Patronii cad intotdeauan in picioare.
De fapt, asta se vehicula aseara...

florin ghetau spunea...

Sigur ca da. si acu 3 minute se vehicula asta.... dar cine mai crede in basme? eu nu.

CRISTINEL DUMITRU CIOANCĂ. spunea...

va veni si vremea cand se va face ceea ce trebuia inceput cu 4-5 ani in urma si finalizat acum 1,5-2 ani ; important pentru ieseni este sa se faca bine lucrurile pe care ei le stiu, inclusiv cele care au nevoie de timp.