21 iunie 2008

PNL nu mai poate ascunde prietenia cu PSD

Degeaba a plecat Fenechiu departe de tara (in China) si degeaba se tot straduie unii fruntasi locali liberali sa ascunda alianta cu PSD. Pentru ca vineri, aceasta a iesit la suprafata. Cel care a anuntat mariajul a fost chiar primarul Gheorghe Nichita, pana mai ieri dusmanul nr. 1 al liberalilor din Podu Ros.
Daca in urma cu 3 ani, tinerii din PNL jurau razboi pe vecie primarului Nichita (mai tineti minte ce facea Corpul de Control al prefectului condus de Salavastru?), borcanul cu miere pus in geam de bunica social-democrata le-a luat mintile baietilor echipati in galben.

Combinatia PSD-PNL e parafata, dar raman in urma cel putin 3 intrebari:

1. Cum vor explica liberalii in toamna propriului electorat alianta cu PSD?
2. Cine va plati decontul actualei aliante, in conditiile in care Fenechiu va candida, dupa cum se aude, in judet intr-un colegiu cu multi primari PNL?
3. Oare pana unde merge compromisul in politica?

3 comentarii:

DANGA Marius spunea...

Bine Florine. Eu inteleg dorinta ta si a oricarui ziarist de a avea circ si scandal pentru a vinde ziarele ... dar orasul asta isi mai permite 4 ani de circ? Asta e. Din pacate Nichita a iesit primar.
Spune tu ce ar trebui facut acum si eu iti promit sa sustin varianta ta. Pentru ca infirm ca ar exista vreo intelegere, dincolo de cea de a avea viceprimar pe dna. Gavrila, cu PSD-ul.

florin ghetau spunea...

Marius, ceea ce scriu aici nu vand nicaieri... Eu nu dau sfaturi si nici nu pot indica varianta optima pentru PNL.
Bun, dar Gavrila viceprimar, nu inseamna acelasi lucru, adica intelegere cu PSD?
Abia la finele mandatului veti vedea daca a meritat sau nu „prietenia” cu PSD!

DANGA Marius spunea...

Daca nu risti ... nu poti sti.