26 iunie 2008

Ce ascunde „iesirea” Cameliei Gavrila la adresa lui Nichita

Tam-nesam Camelia Gavrila e suparata. Nu spune in mod clar ce anume din atitudinea PSD sau a primarului Nichita o deranjeaza, lasand astfel loc speculatiilor. Ce motive are Gavrila sa fie suparata?

Din declaratia sefei ISJ deducem ca sunt ceva probleme legate de impartirea atributiilor celor doi viceprimari. Pesedistul Olteanu a primit in dar regiile si Directia Tahnica, in vreme ce Gavrila se va ocupa de „sectoarele” urbanism, investitii si strategii. Are motive liberala sa se considere nedreptatita? La prima vedere nu, desi nu stim care au fost dedesubturile negocierilor cu PSD si ce s-a impartit acolo. Poate ca liberalii sperau sa prinda ceva oscioare pe la regii (Citadin cumva?). Sau poate ca viceprimarul Camelia Gavrila spera sa topaie nestingherita prin primarie, fara ca Nichita sa-i faca vreo observatie.
Nu stim ce ascunde acest prim balci, insa si reactia lui Nichita arata ca lucrurile nu-s in ordine in ciudata casnicie PSD-PNL. „Sa nu uite ca este doar viceprimar. Am facut destule concesii liberalilor”, a raspuns Nichita.
La fel de posibil este ca jocul de glezne al Cameliei sa fie o amenintare catre PSD, cu putin timp inainte de constituirea CJ, unde se pot obtine si alte avantaje in afara functiei de vicepresedinte al institutiei.

Deocamdata e greu de spus ce urmareste fiecare tabara, dar primarul Nichita nu va avea viata usoara. Nici in Consiliul Local, dar nici in primarie, unde Camelia Gavrila va replica oricand nu-i va conveni.
O alianta ciudata se va comporta la fel de ciudat. PSD si PNL nu-s legate decat de interese. Iar daca vreuna din parti se va simti calcata pe picioare va racni cat o tine gura. Spre disperarea electoratului, care incepe sa se prinda ca nu e decat un joc al intereselor intre niste domni si doamne. Spre binele lor comun!

Un comentariu:

garzanti spunea...

Ce să ascundă, stimata doamnă a politicii bahluiene, a crezut ca va fi autonomă peste un sector din primarie unde va taia în stânga şi în dreapta cam ca la inspectoratul şcolar, numai că poziţia de viceprimar este în realitate ceva pur tehnic si ea trebuie sa transmită ordinele primarului în execerciţiu. Gigi nu e de azi de mâine şi nu ii poate permite aşa ceva din două motive simple... unu ar pierde autoritate, doi un Cameluş guraliv care face şi drege ar fi un potenţial parlamentar in toamnă, aşa ca ciocul mic.

Probabil ca Fene va primi de la Gigi 2-3 business-uri la primarie si o va lăsa din braţe, şi va ajunge vice Ficu sau un PSD-ist. Iar Niki si-a facut deja calculele, tocmai îl execută pe vânator Surdu, şi sincer cred Agrigoroaie şi domnu' vânător vor vota cu PSD, căci mai au şi alte business-uri şi nu îşi pot permite sa piardă.

Acum sincer cred ca doamna Cameluş, îşi merită soarta pentru obstinaţia cu care şi-a dorit postul acesta, şi pentru faptul ca a fost în stare să îl sacrifice cu sânge rece pe Radu Miron.