17 iunie 2008

PSD Iasi vrea sa puna pumnul in gura bloggerilor

Sefii PSD Iasi vor sa controleze pana si blogurile. Altfel, nu se explica de ce baietii cei rosii din PSD Iasi au depus plangere la Biroul Electoral al Municipiului Iasi impotriva bloggerilor Florin Ghetau si Iulian Micu, pentru ca in dupa-amiaza votului au aparut niste rezultate partiale care au transpirat de la Insomar.

Las la o parte ca la ora 18:00, subsemnatul a scris pe blog: Nichita 53, Oprea 47, rezultat confirmat la ora 21.00 de Insomar (52,9-47,1). Dar gestul PSD ramane inexplicabil.
Zona blogurilor e una privata, domnilor pesedisti, asa ca aici pot scrie, atata timp cat nu calomniez pe nimeni. Oricum, gestul PSD de a pune pumnul in gura si de a recurge la intimidari de acest gen e regretabil.

PS: La Bucuresti, cunoscutul blogger Cristian Sutu a publicat cifre partiale in ziua votului. Dar n-am auzit de vreo plangere la BEC pe tema asta. Probabil ca politicienii gandesc altfel prin Capitala si inteleg exact rostul unui blog!

Un comentariu:

Paul spunea...

Da-o-n branza ma-sii. Inainte de a fi blogeri, voi doi sunteti jurnalisti. V-ati facut bloguri pentru a va creste notorietatea si pentru a transfera legitimitatea dinspre presa inspre new media. La faza cu sondajele ati exagerat cu duiumul. Cui bono? M-ati enervat asa de tare atunci c-am pus si eu niste sondaje la ingradameala.Tu vorbesti de intimidari? Tu care l-ai calcat in picioare pe Adomnitei impreuna cu Oprea? Oricum new media, web 2.0, jurnalismul online si user-generated content sunt,in principiu,foarte greu de supus unei autoritati institutionale.
In ca consta sanctiunea de care pomeneste NewsIasi? Cum ati fost sanctionati? Unde este pumnul in gura bagat, atentie, de BEM nu de PSD? Nu mai exagerati atat, nu va mai fandositi atat si incercati pe ultima suta de metri sa fiti corecti cu voi insiva.
Florine, nu mai fi un jurnalist plurivalent... Eu iti recomand sa mergi la furnizorul media cel mai covenabil. Nu mai juca pe atatea planuri: JdE, TeleM, blogul si celelalte. La noi la romani este o vorba: cine fuge dupa 2 iepuri, nu prinde niciunul. Mai prioritizeaza si tu treburile.
Vrei sa-mi spun ca ai timp sa faci treaba buna si la JdE, si la TeleM , si la Mediafax si cu blogul? Nu te cred.
De ex. poti deveni independent cum is astia de la Buna Ziua de Iasi.
Inainte dadeau tare de tot in Fenechiu si in PSD. Acum PDL este luat la bani marunti. Cred ca si Rares Neamtu are niste chestii nesolutionate cu Oprea.
Gandeste-te la ce ti-am spus