25 martie 2008

Carlan si Paduraru, liderii Topurilor din «Jurnalul Politic»

Dupa o saptamana de munca, «Jurnalul Politic» (suplimentul in 16 pagini al „Jurnalului de Est”) e gata, iar maine il gasiti la chioscuri.

Clasamentele:

Parlamentari:
1. Dan Carlan
2. Petru Movila
3. Varujan Vosganian

Administratie
1. Nicusor Paduraru
2. Marius Bodea
3. Constantin Adascalitei

Surprinde poate prezenta fostului prefect in frunte (de luna viitoare nu va mai figura in acest top), insa unul dintre membrii juriului i-a acordat nota 10 (o sa vedeti maine despre cine e vorba!). O surpriza este si saltul lui Marius Bodea, ajuns intre timp prefect, primele sale masuri fiind se pare apreciate de membrii juriului.

Ce mai gasiti in Jurnalul Politic:

- Ce tandem e mai potrivit la PSD: Nichita-Simirad sau Nichita-Flaiser (e una dintre intrebarile adresate juriului);
- Declaratii pline de haz ale lunii februarie;
- Un material monden cu „razboinicul” Daniel Oajdea;
- Avantajele si dezavantajele votului uninominal.

N-am pomenit nimic de pagina bloggerilor, pentru ca au (ati) fost cam lenesi tura asta. Doar cateva materiale plus unul pe care l-am „pescuit” eu de pe un blog... Asa ca nu mai e o pagina, ci doar trei sferturi. Poate veti fi ceva mai activi in aprilie.

3 comentarii:

Succession Spoilers spunea...

In aprilie si mai ales in mai, cand se inteteste bataia, ati putea transforma Junalul Politic intr-o aparitie saptamanala care sa contorizeze aparitiile si activitatea celor ce se lupta pentru CJ si Primarie.

florin ghetau spunea...

Da, e o varianta, insa volumul de munca ma impiedica sa pot sustine un asemenea ritm... vreau totusi sa ies intreg din campania electorala care se apropie, mai ales ca mai am niste proiecte...

Succession Spoilers spunea...

Deci vreti sa fiti printre putinii care ies intregi.. E de inteles :D Succes la proiecte