21 martie 2008

Razboi electoral „mare” in familia primarului de Baltati

Suntem preocupati de razboiul pe oras (cel mult amintim in treacat de Pascani!), insa prin comunele judetului se petrec lucruri tare interesante. Acolo politica e faina tare, oamenii n-au treaba cu doctrinele, pentru ca e ales omul. Daca Vasile sa zicem e baiat bun, atunci tot satul il urmeaza, daca Gheorghe e ala mai tare, atunci Gheorghe iese primar.

Iaca faptele de la Baltati: primarul Mihai Hlihor (il stiti si voi, dar si procurorii) e candidat din partea PD-L. Omul se teme tare de alegeri, plus ca un sprijin acolo in plus in Consiliu (daca iese primar!) nu strica niciodata. Asa ca sa vezi strategie data naibii in comuna cu nume predestinat. Fratele lu' dom' primar are mari sanse sa candideze din partea PNG (Gigi Becali, esti tare!), iar varul primarului e in discutii avansate cu PSD-ul. Evident, pentru a candida la primarie.
Cunoscatorii locului spun ca in meciul asta se bat (cu sanse mari!) si penelistul Disca plus un om de la PIN, care prin imprejurari la fel de stranii a ajuns intre timp viceprimar. Faina combinatie, nu?

Fratii Hlihor si varul, toti candidati la primarie. Va dati seama cum va arata campania la Baltati? Intai e mitingul primarului PD-L, apoi al fratelui penegist, iar seara da si PSD petrecere mare. Ca-asa se face politica in familie. Scenariul e 99% sigur, dar stam pe aproape ca sigur iese o stire pe televiziunile nationale daca se bate in cuie intreaga „afacere”. Chemati-l si pe Mitica de la liga, ca el stie cum se fac blaturile fara sa te prinda nimeni!

Niciun comentariu: