02 martie 2008

Probleme mari la PC. N-au candidat!

Daniel Matasaru nu vrea la Primarie. Nu stiu daca nu cumva e doar auto-propunere, insa gestul lui Daniel e corect. Pentru ca nu te poti arunca in lupta cand partidul oscileaza, cand se apropie vertiginos campania, iar tu ca formatiune nu stii incotro s-o apuci.

Un comentariu:

Paul spunea...

asta e problema cu tinerii din ziua de azi.nu mai au rabdare.nu pot sa astepte.un lup sur ca terinte stie ce stie.nu face nimic la voia sortii.
imi va fi dor de blogarul acesta indolent si aerian.politica se joaca la nivel inalt, nu la nivel de "uitati-va la mine,sunt blogar,ma stie iasul,eu vleau sa fiu la plimalie".
DM plateste costul alierii PC la Iasi cu PSD in 2004 desi PC era la guvernare cu aia buni.Ascensiunea artificiala a lui DM a coincis cu distrugerea reala a filialei.erau multi tineri la PUR care au fost ingroziti de faptul ca partidul caruia i-au facut campanie anatamand un discurs anti-coruptie, anti-PSD, anti-comunisti, anti-nichita i-a tradat trecand la inamic.
DM a fost artizanul tradarii la nivel local a coalitiei DA-UDMR-PUR.ACUM PLATESTE PRETUL!
La un moment dat, prin 2004, chiar il admiram cum vorbea si cum muncea pentru partid. vipera incalzita la san va musca odata si odata...