14 martie 2008

De ce se ascunde Adomnitei

Au trecut ceva zile de la anuntul ca Adomnitei va fi candidatul PNL la Primaria Iasului. Logic ar fi fost ca Adomnitei sa vina in weekend la Iasi pentru a face precizari legate de candidatura. Omul a lasat-o in coada de peste, n-a zis clar ca va candida, dar a dat de inteles ca nici n-are cum sa refuze propunerea PNL.
Cum PD-L pregateste pentru sambata mega-lansarea lui Oprea, ar fi fost indicat ca nominalizatul liberalilor la Primarie sa incerce sa nu lase spatiul mediatic la indemana pedelistilor. Surpriza insa: duminica e programata conferinta de presa a lui Vosganian, omul care nu de mult tocmai a refuzat oferta de a candida la Primarie. Faina strategie au liberalii!

Daca tot vorbim de evenimente, ce ne asteapta weekendul asta:

sambata, ora 10.00: PC anunta numele candidatului la Primarie (in Piata Unirii la sediu)

sambata: ora 12.00 : Oprea se lanseaza la Primarie in prezenta liderilor nationali ai PD-L (Casa Sindicatelor)

duminica, ora 11.00: Vosganian sustine o conferinta de presa la biroul sau de la Habitat Proiect.

2 comentarii:

DANGA Marius spunea...

Florine, tu recomanzi sa vina in Iasi si altii ii cer demisia ca vine prea des in Iasi. Ce sa mai intelegem? Cristi va da toate explicatiile necesare dupa Adunarea Generala daca aceasta ii va valida candidatura.

florin ghetau spunea...

venea des cand nu era candidat. acum am impresia ca e jenat de lupta in care intra. Mi se parea logic sa zica vreo 2-3 vorbe, mai ales ca nici concurenta nu sta degeaba...