16 martie 2008

Sondaj: CINE VA CASTIGA PRIMARIA?

Avem asadar patru partide care si-au desemnat deja candidatii: PSD merge pe mana actualului primar Gheorghe Nichita, PD-L va defila cu Dumitru Oprea, PNL l-a propus pe Cristian Adomnitei, iar PC l-a aruncat in lupta pe Ionel Oancea. Plus o candidatura cu pretentii: Irina Schrotter (independenta). Pentru a nu exista discutii, am ales modalitatea alfabetica de asezare a candidatilor.
Dintre partidele parlamentare, mai e PRM care nu si-a nominalizat candidatul, in vreme ce PIN sau PNG nu cred ca pot emite pretentii pentru primarie, indiferent pe cine vor propune. Cei cinci candidati amintiti vor lua probabil cel putin 85-90 % din tortul electoral. Cu cine veti vota la Primarie? E o prima „evaluare” pe acest blog, o ultima „masuratoare” urmand s-o propun pentru ultimele 10 zile de campanie.

7 comentarii:

Marius Pârciu spunea...

In conditiile date, Nichita. Daca se schimba (radical) Oprea si/sau apare vreun scandal legat de Nichita, atunci se relanseaza lupta.

Dragos-Bogdan Dorojan spunea...

Florin, d`abord, nu doresc sub nici o forma sa intru in polemica cu tine, insa cu permisiunea ta, am un mic amendament la demersul tau cu acest poll. Faptul ca "sunt mai tacut" in aceste zile si multi ma acuza de "lipsa de activitate" in ceea ce priveste campania electorala se datoreaza simplului fapt ca respect legea. Chiar tu ne aduceai aminte zilele trecute calendarul electoral si doresc sa il respect in totalitate, inclusiv data in care se ia startul campaniei electorale. Faptul ca respect legea, nu inseamna ca m`am retras din aceasta cursa. Candidez, si pentru ca o fac a doua oara consecutiv, intareste siguranta ca voi fi pe buletinele de vot.

Andrei spunea...

Florin. Tu cu cine votezi? :)

florin ghetau spunea...

Nu obisnuiesc sa tradez preferintele electorale, desi sigur ma voi duce la vot. Plus ca votul e secret, insa asta e deja un cliseu bine-cunoscut.

Voi alege acel om care a demonstrat ca a facut ceva inainte a accede intr-o functie atat de importanta.

czavastin spunea...

O sa-i dau eu un raspuns lui Andrei Sava, pentru ca vad ca Florin se fereste. Va vota cu acela care va pierde in turul al doilea in fata lui Nichita. Simplu, nu? :)

Paul spunea...

mi se pare total lipsit de respect fata de tanarul candidat independent dragos dorojan sa nu fie mentionat in sondajul de pe blogul tau.
prietenul micu l-a trecut in sondajul de pe newsiasi.
vedeti, domnule dorojan, ca blogerii din presa ieseana au agenda lor proprie?
va urez mult succes, desi nu va voi vota.

Anonim spunea...

Carcotasul vesel dixit:

Hopaaaaaaaa Penelopa ia uite clanul bibicilor cu taste jegoase unde posteaza ....pe blogu' lu nea Ghetzau...v-am prins vrajitorilor !
pentru 18:40/paul sava :
Mah buricu" blogurilor shi p-aci te bagi in seama ...du-teeeeeeee tare !

Am uitat ...SA TRAIESHTI CUM VREI nea Ghetzau da cei breh cu puii ashtia de vipera la sanul matale aici ? ii creshti ,ii creshti ?....vezi sa nu te mushte !
Bai pafarishtilor nu va i-e rushinica s-o ardetzi in cooor aiurea voi chiar suntetzi chiori nu vedetzi ca Oprea asta nu are nici sare nici piper ?....bleahhhh
Hai ca va las pana luni dar de luni va vizitez constant URA SHI LA GARA !
Carcotesc,carcotesc ,carcotesc...