23 martie 2008

Nichita negociaza cu Flaiser. 60 la suta sanse sa-l faca sa renunte la candidatura pentru CJ

Primarul Nichita a discutat (vineri seara) cu Flaiser, in incercarea de a-l convinge sa renunte la moftul cu candidatura la sefia CJ. Unii (cei din tabara Nichita, evident) zic ca Flaiser ar fi fost deja convins. „Eu nu stiu sa fie asa. Dar intrebati-l pe Flaiser”, mi-a spus Solcanu (tot mai amabil cu presa in ultima vreme!) in seara asta.
Insa Flaiser nu raspunde la telefon. E stilul lui de a arunca petarda si a fugi, dar nu e singurul din PSD care procedeaza asa.
Targul ar fi urmatorul: Flaiser il sustine pe Simirad, iar drept rasplata va primi un locsor caldut intr-un colegiu pentru a ajunge in Parlament.
Cert este ca tabara Nichita isi da seama ca daca ramane inflexibila poate pierde tot, in vreme ce Flaiser pare sa faca pasul inapoi. Oricum, o candidatura in afara partidului ii poate curma brusc cariera politica, pentru ca fara PSD nu cred ca va lua mai mult de 3-4 la suta.
Asa ca nea' Simirad e tot mai aproape de a fi candidatul PSD pentru CJ. O veste nu tocmai buna pentru Dan Carlan, care probabil l-ar fi dorit pe Flaiser drept adversar.
Totul se decide saptamana care incepe maine, cand PSD va trebui sa stabileasca candidatii in toate judetele. Nu e exclus ca asta sa se intample chiar maine!

5 comentarii:

Succession Spoilers spunea...

Deci s-a transat. Ramane TOT ASA :))

Politrucul spunea...

Nu sunt de acord cu absolut nimic din ce ai scris mai sus :). 1. Pe Flaiser nu-l intereseaza Parlamentul. 2. Va candida la judet indiferent de decizia PSD (parerea mea) 3. Simirad nu are sanse sa castige judetul 4. Carlan l-ar fi preferat pe Simirad decat pe Flaiser (dar ii va avea pe amandoi) 5. Sondajele care-l arata pe Simirad in frunte - praf in ochi.
6. etc. :)

florin ghetau spunea...

Astea sunt informatiile pe care le am. Mai cred ca Nichita va face tot ce poate ca sa-l aiba pe Simirad alaturi in „tandemul” pentru locale. Iar asta costa. Repet: Flaiser nu va face nici o branza candidand in afara PSD. Un singur lucru poate face. Sa blocheze PSD sa castige CJ-ul daca partidul nu va merge cu el. E interesant, oricum...

Politrucul spunea...

De acord, e interesant..

Marius Pârciu spunea...

"Ce scrie acolo (in JDE) e o prostie" - asta a zis Flaiser azi. Sigur va candida. Pare foarte hotarat.