28 martie 2008

Cazul Delphi: N-a mintit primarul. Doar ziaristii inteleg aiurea!

Ziceam ieri ca in cazul Delphi se va starni furtuna. Si s-a starnit, desi multi au crezut ca am fortat nota. Dar in 90% din cazuri, sursele au dreptate.
Inca de dimineata a iesit un comunicat al celor la Delphi, oameni care nu au zis ca Gigi a vorbit aiurea, ci doar ca fabricile din Spania si Franta nu se muta la Iasi. Oamenii sunt diplomati, dar printre randuri citim in mod evident supararea Delphi pe primarul Iasului, aflat deja in campanie electorala.
Cei din primarie au dat-o in dupa-amiaza asta la intors. Adica Gigi Nichita n-a zis ca Delphi isi muta la Iasi „jucariile” cu motor din Spania si Franta, ci ziaristii au inteles gresit. Adica 20 de ziaristi gresesc simultan, iar primarul are dreptate. La fel de fain, nu? Dar povestea nu se opreste aici. Mai vorbim maine, caci reactiile se rostogolesc rapid, tocmai de unde nu te astepti! Doar sunt motoare Delphi!

Un comentariu:

bettips spunea...

Gigi a gresit, facand o afirmatie pripita. Mai ales cand vine vorba despre un concern ca Delphi, care a avut scandaluri in intreaga lume din cauza unor probleme financiare si a unor mutari de activitati, ar fi trebuit sa fie un pic mai atent la ce spune... Daca am fi paranoici, am putea spune ca Scroter and Co. au vorbit cu americanii sa-i bage o "shoparla" lui Gigi... Mai stii?! :)