26 martie 2008

Schrotter e mai tare ca Basescu. Exact cum si eu sunt mai tare ca CNN-ul

Independenta incepe sa se laude singura, oricand prinde ocazia. Iar ultima ei lauda loveste din nou (e de mirare?) dreapta.
De pe pe blogul ei, aflu ca Irina Schrotter l-a depasit pe Traian Basescu, in clasamentul trafic.ro. Cu alte cuvinte Irina Schrotter e mai vizitata ca Basescu, virtual vorbind.
Ceea ce zice ea e adevarat, in ultima saptamana Irina Schrotter are cu vreo cateva zeci de clickuri mai mult ca Basescu. Da' n-are nici o relevanta toata chestia asta. De ce zic asta?

1. Schrotter e in campanie, Basescu nu
2. Basescu mai are un site, cel oficial de la Cotroceni, care e plasat sus de tot in topul respectiv;
3. Site-ul cu care se compara Irina Schrotter n-a mai fost actualizat de prin noiembrie, adica de pe vremea referendumului;
4. Suntem intrati deja (chiar daca neoficial) in campania electorala si e logic ca un candidat (pentru o primarie importanta din tara) sa fie urmarit zilnic de concurenta politica, presa, curiosi. In cazul lui Basescu, nu e nici o miza sa intri pe site-ul lui.
5. In mai 2007, in momentul suspendarii presedintelui, basescu.ro avea 247.601 de vizite, iar in noiembrie (cand a fost referendumul pentru uninominal) in jur de 54.000. Acum Schrotter are 350-400 de vizitatori pe zi
6. Nu poti compara mere cu pere. Sau poti, dar te faci de ras.
7. Si eu intr-o seara (vreo 5 minute), aveam trafic mai mare ca CNN-ul. Asta pentru ca li se blocase serverul, iar in cele 300 de secunde i-am batut mar (apropo de mere si pere). Da' nu m-am laudat pentru asta, pentru ca nu sunt megaloman. Intr-adevar m-am laudat la un moment dat cu traficul care creste continuu, dar fara a compara merele blogului meu cu perele vecinului.

24 de comentarii:

Succession Spoilers spunea...

Cand a depus petitia, Oprea a avut 2500 de vizitatori intr-o zi. Dar traficul pe bloguri e ceva atat de greu de folosit drept criteriu... mai ales in comparatii atat de halucinante :)

Paul spunea...

Irina e vizitata de cosmaruri: dovezile cu care o santajeaza Nichita ca sa-l erodeze pe Oprea, Irina e pretenara sotilor Saftoiu, astia is cu liberalii. Veriga lipsa PNL-PSD: Saftoiu.

Unknown spunea...

florin, cosmin,paul, trageti aer in piept si respirati relexat. din cite vad pe comentariul de pe blogul irinei scrhttter, nu zice ca e mai are decit basescu. a redat o chestie pe care o arata trafic.ro, care este un fapt. Schrotter se compara cu baietii locali si aici este cea mai tare, fie ca asta pica bine sau rau in mintea voastra de barbatusi nervosi. Newsiasi vad ca se chinuie sa gaseasca pe cite un unul pentru "blogul saptaminii" cind este clar ca irinapentruiasi e cel mai tare pe piata locala. asta nu i-a impiedicat sa puna la un moment dat blogul lui Carlan, care nu avea trafic mai deloc, iar cand in saptamina cu pricina nu a avut nici o actualizare.
George

Unknown spunea...

Florine, nu te mai ofusca atat ca depasesti limitele ridicolului. Esti redactorul sef al unui ziar care are o audienta mai mica decat face madam Schrotter pe blogul ei. Mai mult de 150- 200 de bucati pe zi nu reusesti sa vinzi…cam asta e nivelul tau de redactor sef si ziarist. Ziarul nu ar fi in stare sa funtioneze, daca nu ar fi tinut in perfuzii de stii tu cine, cu stii tu bine ce interese… Asa ca, mai impartial dom’le, mai impartial…
P.S. Ma bucur sa vad ca citesti blogul "modistei"

Unknown spunea...

foarte adevarat ce scrie george. si bine macar ca nici blogul tau nu are asa multi vizitatori

Iulian Micu spunea...

@george,

cred ca nu ai citit cu atentie regulile pentru Blogul Saptaminii:

http://www.newsiasi.ro/index.php?option=com_content&task=view&id=1414&Itemid=34

Unknown spunea...

@ iulian Micu: pagina nu exista. eu o citisem. dar mai aveati o "pasarica" ce mi-a soptit ca blogul pentruiasi nu va ajunge niciodata blogul saptamanii. asta este unele politici...care este

Iulian Micu spunea...

@mirela
pagina exista. regulile exista. culmea, se mai si aplica :).
trebuie sa dai dublu click pe linkul de mai jos pentru a fi selectat complet. nu e afisat aici, in zona de comentarii, in intregime, datorita setarilor de vizualizare de pe blogger.

http://www.newsiasi.ro/index.php?option=com_content&task=view&id=1414&Itemid=34

cit priveste pasaricile "care este", eu zic sa nu le asculti prea mult ca sint molipsitoare.

florin ghetau spunea...

draga Mirela, hai sa nu amestecam ziarul la care lucrez cu ceea ce scriu aici.
daca zici ca blogul asta n-are vizitatori, atunci de ce dimineata ai anuntat marea stire intr-un comentariu postat la un material de mai jos?
Eu va invit sa pastram totusi o limita a decentei si sa lasam panarama pentru a ocupa spatiu altor bloguri. Cu mai multi vizitatori...

Unknown spunea...

Nu te supara Florine, mai ingaduie cateva cuvinte... Spui sa nu amestecam blogul cu ziarul? Pai, Florine, tu le amesteci! De atatea ori faci referire la Jurnalul de Est pe blogul tau...nu? Eu asa imi aduc aminte... si ce spuneai cu audienta ziarului?...si cine il sustine? ca nu o faci doar tu, din traficul de pe blog...

Cat priveste decenta, ce ai spune daca zilnic te-as eticheta, cum o poreclesti tu pe „modista”, „redactorul sef cu 100 de exemplare vandute”? Ar fi mai multa panarama sau decenta? Si nu mai fi asa suparat pe viata...avem un adversar comun. Nichita. Sau nu?

P.S. nu anuntasem marea stire, ci te rugasem sa comentezi.

alex spunea...

mirela=Schrotter ?

alex spunea...

poate il intrece si pe Oancea la alegeri cine stie:)

Georgiana spunea...

Si te cam zgarii ca irina are mai multe vizite pe blog decat tine ,mai papagalule ,vad ca te cam freaca grija de ea. Vrei si tu sa pupi ceva lovele?

bettips spunea...

multi oameni care n-au treaba... clar sa fie! :))

bettips spunea...

Orice s-ar intampla, tot Gigi iese primar! Asa ca nush daca are vreo relevantza ce crede "modista" despre ea insasi sau despre altceva... In orice caz, nu va facetzi sperantze prea mari, pentru ca, indiferent cine ar veni, nu se vor schimba multe in Iasi, asa ca... nu facetzi decat sa pierdeti timp pretios! Viata e frumoasa, dar e scurta! Let's enjoy it!

florin ghetau spunea...

minunat limbaj.

1. ce treaba am cu irina (vizavi de trafic), candidez cumva la primarie?
2. nu vreau «lovele». in privinta asta, iti doresc sa ai leafa exact cate lovele am luat de la politicieni.

Contribuabilul fericit spunea...

dl. ghetau, va rog sa-mi spuneti unde si cind va pot gasi. detin informatii savuroase despre unii dintre candidatii la primarie.

Marius Pârciu spunea...

Felicitari Mihaelei pentru interviul din Jurnalul Politic. Chiar mi-a placut. Nu putem gasi Jurnalul Politic si pe net?

florin ghetau spunea...

Marius,

chiar nu stiu la care interviu al Mihaelei din Jurnalul Politic te referi. Daca zici de materialul monden cu Oajdea atunci e al Madalinei.
Il gasesti integral pe net. Vezi in partea de jos pe jurnaluldeest.ro

florin ghetau spunea...

pt. contribuabilul fericit (cam ciudat nume totusi):

Ma gasesti la redactie. Dar sa stii ca nu publicam chestii aiurea despre viata personala a politicienilor. Sper ca nu despre asta e vorba...

Marius Pârciu spunea...

La el ma refeream. Multumesc.

Contribuabilul fericit spunea...

Nu sint calomnii, daca la asta v-ati referit. Veti vedea. Iar decizia publicarii va apartine. In alta ordine de idei, va felicit pentru Jurnalul Politic. Nu credeam ca exista un astfel de supliment in Iasi.

Anonim spunea...

ISCHROTTER a gresit catastrofal
in aceasta inca nestartata campanie prin faptul ca s-a inhaitat electoral cu pseudo-diva posesoare de sot-remorca, madama SAFTOIU.
Asa cum a tradat o data "consiliatul al carui consilier a fost " improscandu-l cu noroi in vestitul interviu (cunoscatorii stiu despre ce vorbesc) tare mi-e teama ca tradarea sa nu apara din nou mai ales acum cand vad cu cata seninatate pe unul din blog-uri madama recte remorca, dezminte orice apropiere de liberali ...uitand insa ca in Bucuresti traficul informatiilor ,fotografiilor si inregistrarilor compromitatoare este de necontrolat.
Sper din tot sufletul ( nu sunt pro-TBASESCU)ca omul si capitanul de vas Traian Basescu sa nu fi uitat legea marinareasca care pedepseste tradarea !
Problema nivelului de trafic pe blog nu este greseala lui ISCHROTTER este greseala celor care i-au servit aceasta bazconie , a membrilor staff-ului care au responsabilitate pe aceasta directie ....astfel se intampla totdeauna cand tot felul de pseudo-mesteri butonisti in domeniul IT in loc sa faca ceea ce au in atributii cauta cai verzi pe pereti si identitati prin retea.
Aud multe voci care spun ca ISCHROTTER nu are sansa ca independent ....sunt perfect de acord deoarece chiar teoria spune ca o data atinsa "masa critica" a alegatorilor procentul intentiei de vot nu mai poate creste decat prin amplificare de mesaj....ori amplificarea de mesaj nu poate fi facuta decat daca esti sustinut de catre un partid cap de serie ......sper ca ISCHROTTER daca o sa intre sub protectia unui partid (ma refer la sprijin electoral-acordat ) sa-si vanda cat mai scump pielea si sa impuna din start conditii dure si inflexibile !
Doresc si sper dintr-un singur motiv ca ISCHROTTER sa castige primaria ....ESTE CANDIDAT INDEPENDENT !

SA TRAITI CUM DORITI !

Danyell Dia spunea...

Se pare ca Irina ignora niste lucruri destul de importante. Este foarte mandra ca are blogul cel mai vizitat din Iasi, dar nu pune la socoteala faptul ca e si singurul blog care are reclame postate pe alte siteuri (vezi dreapta siteului de la ziarul de iasi), ma intreb cati bani a cheltuit pt cele 300 de vizite pe zi. Comparatia facuta e una nefericit aleasa si atat, iata ca prea mult exces de zel strica, si Irina, tine minte faptul ca lauda de sine nu miroase a bine... K sa nu mai vorbim de ipocrizie, adik il critici pe Nichita k trimite nushce scrisoare si apoi te dai si tu smekera k ai nushcate vizite.. Mai bine nu VA mai dati atata importanta, si orientati-va spre lucruri care merita!