30 martie 2008

Se simte o stare de nervozitate la PD-L

Pare tot mai clar ca PLD si PD raman doua filiale intr-una singura. Azi Oprea a lasat sa transpire ceva, fiind nemultumit ca n-a stiut de conferinta de presa sustinuta vineri de Oajdea si Movila.
De altfel, probleme de comunicare au existat si in ceea ce priveste informarea ziaristilor vizavi de conferinta de presa de azi, unul dintre «centrii» de comanda ai PD-L uitand sa anunte pe toata lumea despre intalnirea cu presa a lui Oprea.
O reactie oarecum nervoasa a avut-o si Movila, care a zis scurt: «E o neintelegere. In rest nu comentez afirmatiile profesorului Oprea».
Cei din tabara lui Oprea spun ca atmosfera era mai «faina» la fostul PLD decat e acum la PD-L. Un alt semn ca lucrurile nu-s pe deplin armonizate intre cele doua organizatii. In general, cand se contopesc doua filiale tari (PD a luat 30 la suta la europene, iar PLD 20) iese cu scantei.
Daca „gruparile” din PD-L nu-si dau seama cat de prost da toata chestia asta in exterior, atunci ma tem ca oamenii din partid se gandesc doar la solutii individuale si nu la „binele” echipei. Cu toate consecintele care decurg din asta!

Niciun comentariu: