24 martie 2008

Flaiser zice ca ramane cum a stabilit. Adica va candida la CJ

Valvataia din PSD Iasi e departe de se fi stins. Astazi, Flaiser a recunoscut ca s-a intalnit cu Nichita (seful sau politic), dar se pare ca nu s-a ajuns la vreun rezultat. Seful CJ a zis ca nu renunta sa candideze pentru CJ, indiferent de conditii.
Intr-adevar i s-a facut propunerea de a candida pentru Parlament, insa calculul lui Flaiser e simplu de tot: nu vrea sa se lase pacalit si sa primeasca in toamna un colegiu care ii va fi imposibil sa castige.
Daca insa nu accepta targul si va candida, nu va reusi sa scoata un rezultat onorabil. Probabil ca tinta lui in acel moment e sa blocheze ca PSD sa castige postul de presedinte la CJ. Adica sa-l blocheze pe Simirad, despre care a zis ca se gandeste doar la malai, nu si la munca.
Prelungirea disputei in PSD Iasi pe aceasta tema risca sa ciupeasca puncte bune partidului, mai ales in municipiul Iasi, unde si asa PSD nu sta grozav.

UPDATE: Decizia lui Flaiser de a da banii la Poli Iasi ma face sa cred ca declaratiile sale de azi nu sunt decat un simplu foc de paie. Iar decizia e deja luata, in favoarea lui nea' Simi evident.

3 comentarii:

konik spunea...

oare, iasi-ul nu are nici o sansa de a scapa de comunisti,informatori, delatori, expirati politici, nici dupa 18 ani? candidatii psd -ului la iasi sunt dupa tiparul politic al acestei organizatii politice ,care de 18 ani de cangreneaza societatea romaneasca. ce diferenta ,este intre nechita si vanghelion ?

Politrucul spunea...

Florine...vezi ca baietii de la CJ au dat 2,5 mld la fotbal... oho.. si anunta asta prin comunicat de presa... si exact azi... etc...

florin ghetau spunea...

da. asta confirma intelegerea din PSD Iasi, dar Flaiser n-are curajul s-o recunoasca. sau poate mai e ceva de negociat, ca vad ca se poarta asta.