07 martie 2008

Vesti din campanie

- Ceea ce Daniel Matasaru zicea zilele trecute, ca Felix Tataru se va ocupa de campania lui Oprea e 100% adevarat. Omul va avea ca misiune Bucurestiul si Iasul, ceea ce arata ca la centru liderii PD-L dau mare importanta bataliei de la Iasi.

- Cica negocierile dintre Schrotter si PNL nu au dus la nici un rezultat, asa ca sansele ca Schrotter sa candideze alaturi de sageata sunt mici de tot.

- Maine dimineata (8 martie) trei partide (PNL, PDL si PSD) impart floricele prin targ prin mai toate cartierele Iasului. Cert e ca echipele celor trei partide se vor intersecta in cateva puncte. Numai sa nu iasa cu scantei.

- Faptul ca Adomnitei da separat flori maine in Tatarasi e un semn clar ca PNL merge pe mana lui la Primarie. Intrebarea e daca liberalii vor merge pana la capat cu el si nu vor schimba candidatul dupa aparitia unor sondaje.

- Primul sondaj care va masura procentele pe candidati va iesi spre finele lunii martie.

Un comentariu:

Daniel Matasaru spunea...

Multumesc de recunoastere... altii au preferat sa ma jigneasca pentru "tupeul" de a ma fi gandit la primaria Iasului. Asta e viata politica si jurnalistica romaneasca!