18 martie 2008

Reactie prudenta, dar explicabila la Nichita

Avem 2 candidati la PSD pentru CJ, Simirad si Flaiser, dar totul se decide la Bucuresti (cica maine!) functie de rezultatele sondajelor. Interesant, nu?
A mai zis ceva seful PSD ca nu se va tine seama de orgolii. Faza interesanta este ca Nichita poate pierde in ambele variante: daca Flaiser va fi candidatul acceptat la centru, e clar cata influenta mai are primarul Iasului la varful PSD, iar daca va reusi sa-l impuna pe Simirad, s-ar putea ca Flaiser sa-i faca o surpriza si sa blocheze numai de-al naibii filiala, candidans ca independent (in acest ultim caz PSD isi poate lua gandul de la castigarea CJ). Oare cine e fericitul care tropaie la ceea ce aude prin tabara pesedistilor ieseni?

Un comentariu:

Paul spunea...

baga o reeditare la articol: nu candidans ci candidand. Imi pare bine sa aflu ca nu numai eu fac greseli la tastare rapida.:D
cred ca PSD sufera de aceeasi criza manifestata de conducerea nationala. taberele: geoana-iliescu, nichita-solcanu.
ce vrea sa spuna g. flutur de fiecare data cand spune ca PD-L nu va guverna niciodata alaturi de un "PSD nereformat"? sa inteleg ca nici pana acum PD-L nu se simte comfortabil in postura de partid de dreapta?